Home » Natură » O tânără absolventă în ştiinţele vieţii sălbatice a intrat în apa în care se afla un aligator uriaş, pentru a se fotografia cu el

O tânără absolventă în ştiinţele vieţii sălbatice a intrat în apa în care se afla un aligator uriaş, pentru a se fotografia cu el

O tânără absolventă în ştiinţele vieţii sălbatice a intrat în apa în care se afla un aligator uriaş, pentru a se fotografia cu el
Publicat: 09.08.2018
O tânără de 21 de ani s-a fotografiat alături de un aligator de 4 metri, cu toca şi eşarfa de absolvire.

Makenzie Noland este studentă la Universitatea A&M Texas pe care o va absolvi vineri cu o diplomă în ştiinţele vieţii sălbatice, transmite BBC. Studenta este intern al Centrului de Salvare Beaumont, căminul a aproximativ 450 de aligatori, crocodili şi alte reptile. Marele Tex este, însă, atracţia rezervaţiei – un aligator gargantuan care a fost adoptat în 2016 după ce a devenit un pericol pentru localnici, scrie Mediafax.

Makenzie şi Tex au o relaţie specială de când ea s-a alăturat centrului în luna mai. Potrivit acesteia, aligatorul răspunde la numele lui şi reacţionează la semnalele ei când intră pentru a-l hrăni.

Întrebată de cei de la BBC dacă îi este frică de aligator, Makenzie a declarat că zi de zi intră în apă cu Marele Tex şi că este „unul dintre cei mai buni prieteni de-ai ei în rezervaţie”.

Makenzie a crescut în Bellevue, Nebraska unde întâlnirea cu un aligator în gradina ta nu este o întâmplare obişnuită. „Încă din copilărie întotdeauna prindeam şerpi, îmbrăţişam animale, vorbeam cu cei mici şi îmi doream să educ publicul”, spune Makenzie despre iubirea ei pentru viaţa sălbatică.

Intenţia sa iniţială a fost de a prezenta munca pe care a făcut-o vara aceasta. „În realitate nu vrem să întoarcem animalele acestea înapoi. Vrem ca ele să locuiască în mlaştini”, mai spune ea despre Centrul Gator Country pentru care lucrează. „Dar dacă acum este cu noi, Marele Tex este o minunată reprezentare a ceea ce înseamnă să antrenezi şi să arăţi personalitatea unui animal. Sunt creaturi minunate – şi nu sunt toate ucigaşe/mâncătoare de oameni!”

Makenzie mai spune că a fost copleşită de reacţiile primite la postare care a primit până acum sute de like-uri şi distribuiri. „Nu mă aşteptam la asta; Mă aşteptam doar să postez câteva poze drăguţe pe Instagram. E incredibil.”

Makenzie speră să continue să protejeze animale şi să educe publicul în această direcţie şi după absolvire.

 

A post shared by Makenzie Noland (@kenziealexis) on

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase