Home » Natură » A mâncat peşte crud aproape în fiecare zi – până când un vierme de un metru şi jumătate lungime i-a ieşit din corp. ”A renunţat la sushi după asta”

A mâncat peşte crud aproape în fiecare zi – până când un vierme de un metru şi jumătate lungime i-a ieşit din corp. ”A renunţat la sushi după asta”

A mâncat peşte crud aproape în fiecare zi – până când un vierme de un metru şi jumătate lungime i-a ieşit din corp. ”A renunţat la sushi după asta”
Publicat: 24.01.2018
Un bărbat de 30 de ani din Fresno, California, a trecut prin clipe îngrozitoare când a aflat că o indigestie severă este cauzată de un vierme lung de 1,5 metri.

Viermele a ieşit din corpul acestuia în momentul defecării, conform declaraţiilor medicilor care l-au tratat.

Parazitul este o tenie, şi aceştia sunt cunoscuţi pentru obiceiul de a invada tractul digestiv al oamenilor şi al animalelor, scrie The Washington Post.

Când a ajuns la spital, bărbatul a arătat viermele lui Kenny Bahn, medicul de la urgenţe care a preluat cazul. Deşi viermele era deja mort, pacientul susţine că atunci când i-a ieşit din corp încă mişca.

Banh a precizat că nu ştie pentru cât timp parazitul a trăit în pacient sau din ce specie face parte. A mai precizat că omul era convins că tenia provine de la consumul extrem de des de peşte crud. Având în vedere că pacientul nu a călătorit recent sau nu a băuat apă cu probleme, afirmaţia pacientului este cel mai probabil corectă.

Din fericire pentru pacient, parazitul nu afectează foarte mult organismul, iar de obicei infecţiile nu prezintă niciun simptom, iar oamenii pot fi trataţi uşor cu medicaţia corespunzătoare. „A renunţat la sushi după asta”, a precizat Bahn, dar acesta crede că pacientul său va reveni la dieta sa.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

O boală înfricoşătoare cauzată de un vierme parazit se răspândeşte într-un ritm îngrijorător. ”Este ca şi cum ai avea un glonţ care se mişcă încet prin creier”

Caz extrem de rar. Un bărbat a stat cu un vierme în creier timp de 4 ani (FOTO)

Una dintre cele mai terifiante creaturi ale mediului acvatic: un vierme subacvatic care nu vede – VIDEO

Viermele Morţii din deşertul Mongoliei. Ce spun biologii despre existenţa acestui monstru?

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase