Home » Lumea digitală » Xiaomi a prezentat două noi smartphone-uri

Xiaomi a prezentat două noi smartphone-uri

Xiaomi a prezentat două noi smartphone-uri
Publicat: 14.03.2020
Redmi Note 9 Pro şi modelul Pro Max, prezentate oficial de Xiaomi.

Xiaomi a anunţat pentru piaţa din India noul flagship al gamei Redmi, Redmi Note 9 Pro şi versiunea superioară Pro Max, diferenţiat prin viteza de încărcare a acumulatorului şi performanţele camerei foto.

Redmi Note 9 Pro Max vine echipat cu o cameră frontală de 32MP şi sistem quad-camera la partea din spate, având senzor principal de 64MP, cameră ultra-wide de 8MP, cameră macro de 5MP şi senzor de ToF de 2MP, util pentru aplicarea efectelor de profunzime în pozele tip portret.

Versiunea standard Redmi Note 9 Pro se deosebeşte prin camera frontală cu rezoluţie de 16MP şi camera principală limitată la 48MP. Un alt detaliu este viteza de încărcare a acumulatorului, redusă de la 33W la 18W. Dincolo de aceste aspecte, Redmi Note 9 Pro este identic cu modelul Pro Max, primind acelaşi ecran LCD FHD+ de 6.67” şi chipsetul Snapdragon 720G pe 8nm.

Lista dotărilor este completată cu un acumulator de 5020 mAh şi senzor de amprente montat în lateral. Carcasa de tip unibody este recomandată drept rezistentă la praf şi stropirea cu apă.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase