Home » Lumea digitală » Sincronizarea contactelor Messenger cu reţeaua Instagram crează nemulţumiri printre utilizatorii Facebook

Sincronizarea contactelor Messenger cu reţeaua Instagram crează nemulţumiri printre utilizatorii Facebook

Sincronizarea contactelor Messenger cu reţeaua Instagram crează nemulţumiri printre utilizatorii Facebook
Publicat: 22.07.2018
Facebook promovează o nouă funcţie care presupune sincronizarea listei de contacte Instagram cu aplicaţia Messenger, permiţând utilizatorilor Instagram să comunice în reţeaua Facebook Messenger şi vice-versa.
Opţiunea „Connect Instagram” apare în tab-ul People al aplicaţiei Messenger şi vine în completarea pentru sincronizarea contactelor existente din memoria telefonului mobil. Problema este că odată activat folosind butonul pentru importarea contactelor Instagram în aplicaţia Messenger, procesul de nu poate fi întrerupt iar efectele sunt permanente.
 
Astfel, pe lângă importarea tuturor contactelor Instagram, utilizatorii vor constata şi că numele şi adresa de Instagram au devenit imediat vizibile pentru toate persoanele din lista de contacte Facebook Messenger. Uşor de intuit, vestea nu pică tocmai bine celor care vor să ţină pozele încărcate pe Instagram cât mai departe de privirile colegilor de serviciu, rude sau parteneri de afaceri.
 
 
Confruntaţi cu faptul împlinit, utilizatorii Messenger care doresc să-şi ascundă activitatea pe Instagram de priviri indiscrete nu mai pot decât să seteze contul în modul Private şi găsească o scuză pentru a refuza solicitările de conectare primite din partea prietenilor nou descoperiţi din reţeaua Facebook.
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase