Home » Lumea digitala » Cum arată Samsung Galaxy Note9. Deja are ecranul spart

Cum arată Samsung Galaxy Note9. Deja are ecranul spart

07.21.2018
Cum arată Samsung Galaxy Note9.  Deja are ecranul spart
Era doar o chestuine de timp până când apăreau online primele imagini cu Galaxy Note9 de la cineva care are acces la telefon înainte de anunţul oficial. Din păcate, aceste imagini nu sunt tocmai impresionante, prezentând telefonul într-o stare destul de... neplăcută. Acesta pare să confirme multe dintre zvonurile de până acum, însă ar putea sugera că nu foloseşte noua sticlă Gorilla Glass 6, întrucât unitatea din imagini este fotografiată cu sticla de pe ecran deja spartă.
Informaţiile care pot fi extrase din aceste fotografii sunt faptul că într-adevăr spatele dispozitivului a suferit cele mai multe modificări, adică sistemul dual camera a fost poziţionat acum deasupra senzorului de amprentă. În rest, telefonul arată aproape identic cu Galaxy Note8 de anul trecut. Fiind vorba despre o unitate de culoare neagră, care este destul de standard, nu putem şti ce alte culori a pregătit Samsung, până acum fiind prezent în imagini scăpate pe internet doar varianta albastră.
 
Pe partea din faţă însă, telefonul are ecranul crăpat. Există deja speculaţii care sugerează că ar fi vorba despre o protecţie de display aplicată peste sticla originală, însă analizând marginile telefonului, acestea sunt similare pe ambele părţi şi nu par să existe decupaje pentru camere şi senzorii de pe faţă, deci aceasta pare să fie sticla din fabrică. Astfel, această situaţie nu oferă mare încredere în noul telefon de la Samsung  din punct de vedere al rezistenţei la şocuri, însă nici nu ştim în ce scopuri a fost folosit înainte de fotografii.
 
Continuarea pe Go4it.