Home » Lumea digitală » iPhone 9 a apărut în prima imagine ”neoficială” care confirmă zvonurile de până acum

iPhone 9 a apărut în prima imagine ”neoficială” care confirmă zvonurile de până acum

iPhone 9 a apărut în prima imagine ”neoficială” care confirmă zvonurile de până acum
Publicat: 11.07.2018
Nu prea mai există loc de îndoială: Apple va lansa în toamna acestui an o versiune mai ieftină de iPhone X. După luni întregi de speculaţii şi analize, avem şi prima imagine care poate fi considerată cât-de-cât oficială cu telefonul. Vorbim despre o fotografie a cărei origini este un producător de accesorii numit Ghostek, care în trecut a dezvăluit într-o manieră similară detalii despre noile smartphone-uri de top de la Samsung.

Dispozitivul din imagine nu pare să fie foarte diferit faţă de ceea ce am primit anul trecut cu iPhone X. Avem de a face cu un smartphone realizat în mare parte din sticlă, cu un ecran cu decupaj în partea de sus pentru a găzdui senzorul True Depth, însă cu o singură cameră pe partea din spate. Noul iPhone „ieftin” va înlocui în oferta Apple modelul iPhone 8, fiind astfel modelul de intrare în gama de dispozitive „premium” de la Apple, iPhone SE rămânând în continuare soluţia de „buget”, scrie go4it.

Se pare însă că acest model nu va fi extrem de diferit faţă de variantele iPhone X de top. Acesta este aşteptat să fie livrat cu hardware intern similar, adică cu un chipset Apple A12, însă cu mai puţină memorie RAM şi cu un display LCD în loc de OLED, fără funcţionalitatea 3D Touch. De asemenea, acesta ar putea fi primul model de iPhone de la dispariţia lui iPhone 5C care să fie livrat în culori deschise precum albastru sau portocaliu. Modelele X şi X Plus sunt aşteptate cu o serie de culori mai „serioase”, exclusive.

În rest, cam totul pare să fie la locul lui. Butoanele de volum şi comutatorul pentru modul silenţios pe partea stângă, un buton Power mare pe partea dreaptă şi margini foarte subţiri în jurul display-ului. Este posibil să fie de vină modelul 3D realizat de către Ghostek, însă există posibilitatea ca iPhone „9” să beneficieze de o „bărbie” mai mare în partea de jos, ceva ce am întâlnit pe toate dispozitivele cu Android din ultima perioadă. Această decizie de design ar putea fi influenţată de costurile de producţie, care trebuie să rămână foarte mici pentru această variantă.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase