Home » Lumea digitală » Samsung a anunţat W2017, un Galaxy S7 ”de lux” cu clapetă

Samsung a anunţat W2017, un Galaxy S7 ”de lux” cu clapetă

Samsung a anunţat W2017, un Galaxy S7 ”de lux” cu clapetă
Publicat: 05.11.2016
Chiar dacă în ultimii zece ani smartphone-ul cu touchscreen a devenit definiţa telefonului mobil în mintea tuturor, din când în când apar pe piaţă şi telefoane în format „clamshell” sau „cu clapetă”, cum erau numite în România.

Acestea rareori ies din Asia şi sunt în general orientate către utilizatorii fără prea multe pretenţii. Samsung pare însă să nu facă compromis nici în această categorie, noul W2017 în format clamshell fiind la fel de puternic precum un Galaxy S7. Din păcate, acesta nu va ajunge în Europa prea curând, notează Go4it.

Se pare că există încă pe piaţa de smartphone-uri din China o nişă pentru utilizatorii de telefoane clamshell, iar Samsung şi alţi producători încearcă să profite de pe urma acestora, oferind smartphone-uri de ultimă generaţie în acest format. W2017 beneficiază de o construcţie metalică de calitate şi de două panouri de sticlă Gorilla Glass, care protejează cele două display-uri ale telefonului. Acestea au diagonală de 4,2” şi sunt realizate folosind tehnologia Super AMOLED. Ambele afişează 1280 x 720 pixeli, mai mult decât de ajuns pentru dimensiunile display-urilor.

Spuneam mai sus că W2017 este la fel de performant ca un Galaxy S7, iar hardware-ul inclus confirmă acest lucru. Avem de a face cu un chipset Snapdragon 820 de la Qualcomm, 4 GB memorie RAM şi 64 GB spaţiu de stocare intern. Cei care s-au obişnuit cu încărcarea wireless de la Samsung vor putea încărca şi acest model pe încărcătoarele compatibile, iar senzorul de amprentă este de asemenea prezent. Singurul aspect unde W2017 nu egalează S7 în termeni de performanţă este componenta foto, fiind folosiţi doi senzori de 13 şi 5 megapixeli.

Deşi samsung nu a oferit un preţ oficial pentru W2017, acesta pare să fie un model exclusivist. Zvonurile spun că acesta va ajunge la raft la preţul de 20.000 yuan, echivalent cu 3.000 de dolari americani. Probabil că şi preţul ridicat afectează lansarea acestui model în afara Chinei, fiind probabil produs într-o cantitate limitată, lucru care creşte semnificativ costul final.

Sursa: Go4it

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase