D:News
Știință
Cultură
Natură
Lumea digitală
Istorie
Video
zahar
Home
»
zahar
»
Pagina 3
Cea mai proastă băutură pentru metabolism. Cât de des o consumi?
Ce se întâmplă în creierul tău atunci când te uiți la mâncare?
Cum va lupta Canada împotriva alimentației proaste? Etichete pentru zahăr, sare și grăsimi saturate
Cum îți bei cafeaua? Secretul care poate crește durata de viață cu până la 30%, potrivit unui studiu
Ce se întâmplă cu nivelul zahărului din sânge atunci când mănânci pâine?
Ce se întâmplă cu nivelul zahărului din sânge atunci când bei alcool?
Cele 7 fructe sărace în zahăr. Care sunt beneficiile lor pentru starea de sănătate?
Cercetătorii au descoperit că există „munți“ de zahăr ascunși în ocean. Cum s-ar fi format?
Ce alimente îți oferă cea mai multă energie? „Sursa de combustibil preferată de organism”
Sucraloza și efectele sale asupra organismului. Cât de periculoși sunt îndulcitorii artificiali?
Portocala: 11 beneficii pentru sănătate și cum să o consumi
Ce sunt aromele artificiale și de ce sunt incluse în mâncarea noastră?
Efectele negative ale consumului prea mare de cafea. Cum reacționează organismul?
Consumul de cafea ne-ar putea ajuta să trăim mai mult, indică noi studii
Consumul de îndulcitori artificiali este asociat cu un risc crescut de cancer, sugerează un nou studiu
5 obiceiuri pe care toți iubitorii de cafea ar trebui să le aplice pentru o viață mai lungă
Dieta nordică scade colesterolul și glicemia chiar și atunci când nu slăbim
De câte pahare de vin este nevoie pentru a atinge limita zilnică de zahăr
Cercetătorii au descoperit un mod mai sănătos, dar neașteptat, de a găti broccoli
Cercetătorii au găsit o nouă cale pentru a regla nivelul de zahăr din sânge
Reputat ginecolog italian: Dieta ketogenică sporeşte fertilitatea la femei
Un bărbat de 112 ani din Puerto Rico, desemnat cel mai în vârstă bărbat din lume
O treime din populația de la orașe consumă dulciuri fără zahăr
De ce ai încontinuu senzația de foame?
Studiile arată că șoarecii care au consumat o dietă de tip fast-food au devenit tot mai proști
Sunt îndulcitorii artificiali mai sănătoși decât zahărul?
Cercetători din Suedia au transformat bumbacul în zahăr
Cercetătorii gălățeni au inventat ciocolata fără zahăr și cu numeroase proteine
După Ungaria și alte țări europene impun taxa pe zahăr
Cercetătorii au descoperit că prediabetul poate fi împărțit în șase subtipuri. Ce riscuri prezintă fiecare grup
Pagina 3 din 9
«
1
2
3
4
5
...
»
Ultima »
Cautare
Introdu cuvântul căutat și apasă ENTER
Facebook
Instagram
Twitter
Youtube
Inchide
D:News
Știință
Cultură
Natură
Lumea digitală
Istorie
Video
Politica de confidenţialitate
Politica de cookies
Termeni şi condiţii
Echipa redacțională
Contact