D:News
Știință
Cultură
Natură
Lumea digitală
Istorie
Video
vita
Home
»
vita
Argentinienii mănâncă mai puțină carne de vită ca niciodată din cauza inflației și a recesiunii
Doi antreprenori au inventat friptura printată 3D
12% dintre americani mănâncă jumătate din carnea de vită a țării. Care e impactul asupra sănătății și mediului?
Carnea de laborator ar putea fi de 25 de ori mai nocivă pentru mediu decât carnea de vită
O companie elvețiană a creat prima friptură de mușchiuleț de vită crescut în laborator
Noi antioxidanți au fost găsiți în carnea de vită, de pui și de porc
Microplastice descoperite pentru prima dată în carnea, laptele și sângele animalelor din ferme
Cât de multe emisii produce, cu adevărat, creșterea animalelor pentru consumul uman
Brazilia suspendă exporturile de carne de vită către China după depistarea bolii vacii nebune
Un studiu arată câte minute pierzi din viață după ce mănânci un hot dog
Cercetătorii din Japonia au creat friptură Wagyu în laborator. Care sunt avantajele cărnii artificiale
Modurile în care poţi combate anemia prin consumul cărnii de vită
O bacterie din lapte şi din carnea de vită poate declanşa artrita reumatoidă
Care este cea mai scumpă supă din lume şi ce preţ are
De ce peştele se poate mânca crud, dar puiul nu? – VIDEO
La ce aliment ar trebui să renunţăm dacă vrem să salvăm planeta?
Ce fel de carne este carnea de om?
Un alt motiv pentru care carnea roşie şi energizantele nu sunt bune pentru sănătate
Testele ADN ne vor spune ce gust are carnea din galantar, identificând cea mai gustoasă bucată
Consumul de carne roşie creşte riscul de cancer intestinal
Cea mai grava boala a animalelor domestice e pe cale de a fi eradicata
Uneori, carnea de pui nu e ceea ce crezi
Hibrizii lui Hitler “asalteaza” campiile britanice
Ultima carte pe care am citit-o: Numele ei era Viata
Cautare
Introdu cuvântul căutat și apasă ENTER
Facebook
Instagram
Twitter
Youtube
Inchide
D:News
Știință
Cultură
Natură
Lumea digitală
Istorie
Video
Politica de confidenţialitate
Politica de cookies
Termeni şi condiţii
Echipa redacțională
Contact