D:News
Știință
Cultură
Natură
Lumea digitală
Istorie
Video
paine
Home
»
paine
»
Pagina 2
Invenţii ale studenţilor USAMV: Pâine cu făină din seminţe de urzici şi pesto de urzici
Jeleu cu smirnă, ambalaje comestibile din mere sau pâine cu făină din seminţe de urzici, printre zecile de produse ce vor fi prezentate la Salonul ”Pro Invent 2018”
Cum sa păstrezi pâinea proaspătă timp de 6 luni
Ce pâine este bună de consumat? Variantele date de nutriţionist
Bagheta franţuzească a fost introdusă în patrimoniul UNESCO
Istoria neştiută a toasturilor. Cum au apărut şi cum au evoluat acestea
Drojdia de bere este benefică pentru organismul nostru, mai ales în sezonul rece. Care sunt motivele
Maia Morgenstern, amintiri dureroase din tinereţe: ”Mâncam pâine cu margarină şi Vegeta şi citeam despre friptură”
Vaticanul interzice pâinea fără gluten la împărtăşanie, în bisericile catolice. Reguli noi şi pentru vin
Nutriţionistul Mihaela Bilic: ”Vă provoc să renunţaţi o lună la acest aliment! Veţi slăbi, vă promit!”
Singurul tip de pâine pe care ar trebui să-l mâncăm ca să evităm orice risc de îmbolnăvire
Supermarketul, un ”câmp minat psihologic”. Cum eşti păcălit să cumperi mai mult
Postul Paştelui. 5 alimente care îngraşă dacă le consumi în exces
Moda ”fără gluten” este de fapt nocivă şi duce la creşterea riscului apariţiei uneia dintre cele mai grave boli. Au fost analizaţi 200.000 de oameni
Nu există alimente permise sau interzise. Care este dieta perfectă
Cum să ajuţi păsările aflate în pericol din cauza frigului?
Făt Frumos, Prinţesa şi pâinea cu rouă, basmele ilustrate din România sunt apreciate în presa britanică
Cât îngraşă brânza cu roşii
Ce alimente poţi să mănânci SEARA dacă vrei să nu te îngraşi – FOTO
Pâinea violet, un nou superaliment
Zece mituri despre mâncatul sănătos
Zece alimente pe care să nu le mănânci dimineaţa
Avertisment: Evitaţi pâinea prăjită şi cartofii crocanţi gătiţi acasă. Care este motivul
A mucegăit un fruct. Tăiem partea bolnavă şi consumăm rapid restul. Cât de SIGUR este acest obicei pe care îl au mulţi români
Ce fac belgienii cu pâinea nevândută în supermarketuri. Bărbaţii ar spune că este cea mai bună reutilizare
Dacă nu mai mâncăm după ora şase şi dacă renunţăm la pâine slăbim? Opinia nutriţionistului
O pâine veche de 123 de ani, adusă din Italia de un navigator, este expusă în România
De ce este pâinea atât de importantă pentru mulţi oameni?
De ce mâncăm pâine?
Mulţi dintre cei care „elimină glutenul din alimentaţie” habar n-au ce e glutenul, arată un sondaj
Pagina 2 din 3
«
1
2
3
»
Cautare
Introdu cuvântul căutat și apasă ENTER
Facebook
Instagram
Twitter
Youtube
Inchide
D:News
Știință
Cultură
Natură
Lumea digitală
Istorie
Video
Politica de confidenţialitate
Politica de cookies
Termeni şi condiţii
Echipa redacțională
Contact