D:News
Știință
Cultură
Natură
Lumea digitală
Istorie
Video
lactate
Home
»
lactate
Cât de multe proteine trebuie, de fapt, să consumăm?
Iată de ce antibioticele sunt mai puțin eficiente în combinație cu lactatele
Brânza delicioasă și „elastică”, produsă fără ajutorul vacilor
Oamenii de știință au reușit imposibilul și au făcut unt din… aer
Cum au ajuns schimbările climatice să aducă beneficii pentru fermieri și pentru vulturi?
Cinci beneficii ale consumului de lapte
Un mare producător de lactate părăsește Rusia
Dieta moderată cu lactate ar putea oferi protecție față de diabetul de tip 2. Ce anume crește riscul de boală?
Laptele sintetic prinde tot mai mult avânt. Ar putea să transforme sistemul alimentar global?
Fermele de lactate ar putea gestiona emisiile de metan cu ajutorul dronelor. Care e mecanismul?
Un studiu important a descoperit că produsele lactate pot favoriza creșterea riscului de cancer
Cele trei alimente care ne scurtează viața, potrivit unui nou studiu
Meniul de la conferința pentru climă COP26, criticat pentru amprenta de carbon exorbitantă
20 de companii de carne și lactate emit mai multe gaze cu efect de seră decât Germania, Marea Britanie sau Franța
Ar putea acneea să fie afectată de anumite diete? Iată ce spun experții
Cât va ajunge să valoreze piața produselor alternative la carne, lactate sau peşte în 2035
La ce trebuie să fiți atenți pentru cumpărăturile de sărbători
Cercetătorii au descoperit, în premieră, o legătură moleculară între anumite alimente și riscul apariției cancerului
Ovăz, migdale, soia sau lapte adevărat. Cum poți alege ce este mai potrivit pentru tine
Microbii care dau savoare brânzei tale preferate
Ce diferenţe există, de fapt, între laptele de capră şi cel de vacă şi care este cel mai sănătos
Renunţarea la consumul de carne, soluţie pentru omenire de a combate încălzirea globală
Dieta sănătoasă atât pentru organsim, cât şi pentru planetă. Carnea şi zahărul trebuie reduse la jumătate
Care este mai sănătos, laptele integral sau cel degresat?
Conform unei descoperiri remarcabile, populaţiile făceau brânză acum cel puţin 7.200 de ani, cu 4.000 de ani mai devreme decât se credea anterior
Care sunt avantajele şi dezavantajele dietei disociate
1 din 3 oameni suferă de carenţă de fier. Care sunt simptomele şi cum o poţi trata
Care sunt cele mai bune surse de calciu pentru persoanele care au intoleranţă la lactoză
De ce nu este bine să elimini carnea şi lactatele din dietă dacă eşti diagnosticat cu cancer
Experţii avertizează: nu trebuie să neglijăm grăsimile, nici măcar în sezonul estival
Pagina 1 din 2
1
2
»
Cautare
Introdu cuvântul căutat și apasă ENTER
Facebook
Instagram
Twitter
Youtube
Inchide
D:News
Știință
Cultură
Natură
Lumea digitală
Istorie
Video
Politica de confidenţialitate
Politica de cookies
Termeni şi condiţii
Echipa redacțională
Contact