D:News
Știință
Cultură
Natură
Lumea digitală
Istorie
Video
gluten
Home
»
gluten
Numărul cazurilor de boală celiacă a crescut de 5-10 ori în ultimii ani
România poate avea Registrul de Evidenţă a persoanelor intolerante la gluten
Un virus aparent inofensiv ar putea provoca o boală gravă
Moda ”fără gluten” este de fapt nocivă şi duce la creşterea riscului apariţiei uneia dintre cele mai grave boli. Au fost analizaţi 200.000 de oameni
Ce ar trebui, de fapt, să mănânce oamenii? Mulţi au idei greşite despre alimentaţie
Mulţi dintre cei care „elimină glutenul din alimentaţie” habar n-au ce e glutenul, arată un sondaj
Mituri desfiinţate despre pâine. De ce ne recomandă cercetătorii să consumăm acest aliment?
Studiul care contrazice tot ce se ştia până acum despre intoleranţa la gluten. Ce au aflat cercetătorii?
Pâinea, otrava noastră cea de toate zilele: cerealele au un efect devastator asupra creierului, susţine un neurolog
Te simţi balonat(ă) şi mereu obosit(ă)? Poate suferi, fără să ştii, de o tulburare ce ar putea afecta până la 10% dintre oameni
O viaţă fără pâine: intoleranţa la gluten
Fibrele sintetice vor fi inlocuite de materiale ecologice din deseuri
Cautare
Introdu cuvântul căutat și apasă ENTER
Facebook
Instagram
Twitter
Youtube
Inchide
D:News
Știință
Cultură
Natură
Lumea digitală
Istorie
Video
Politica de confidenţialitate
Politica de cookies
Termeni şi condiţii
Echipa redacțională
Contact