D:News
Știință
Cultură
Natură
Lumea digitală
Istorie
Video
Gatit
Home
»
Gatit
Ce poți păți dacă refolosești uleiul de prăjit?
Test de cultură generală. În ce țară sunt tarantulele o delicatesă?
Oamenii antici mâncau melci uriași în urmă cu 170.000 de ani
Tabăra antică în care oamenii găteau ouă de struț cu mii de ani în urmă
Cât timp ar trebui să gătim ca să nu considerăm asta o corvoadă?
Cum să alegi un robot de bucătărie în funcție de caracteristici
Legătura neştiută dintre boala celiacă şi poluanţii chimici comuni, întâlniţi şi la vasele din Teflon
Cauţi un nou aragaz? De ce să ţii cont atunci când îl alegi
Pericolul cărnii gătite necorespunzător. Medicii au găsit tenii în creierul unui bărbat din China
Tocană babiloniană, după o reţetă de pe o tăbliţă de lut
Un maestru bucătar, vedetă a televiziunii italiene, gătea cu canabis
Legumele congelate: greşeli frecvente pe care le facem atunci când gătim
O femeie maestru bucătar a gătit 75 de ore nonstop, stabilind un record mondial – VIDEO
Cele mai vechi urme că oamenii au gătit datează de acum 120.000 ani
Care sunt alimentele pe care copii trebuie să le consume
Beneficiile gutuilor pentru sănătate
Locul din care poţi lua uşor virusuri şi bacterii
Canabis pentru „a destinde” homarii înainte de gătire
Pericolul ascuns din vasele de gătit: compuşii chimici din acestea pot duce la creşterea în greutate. Există totuşi o modalitate uşoară de combatere
Cât de important este să consumi coaja dovleceilor
Majoritatea oamenilor nu se spală corect pe mâini înainte să gătească
Una dintre cauzele de deces din România are origini alimentare
Top 10 motive pentru care japonezii sunt cei mai longevivi pământeni
Într-o societate în care erau excluse, femeile făceau ”experimente ştiinţifice” în bucătărie
Cum să congelezi corect supele şi ciorbele
Elveţienii vor anestezia homarii înainte să fie gătiţi în încercarea de a le uşura suferinţa
Alimentele pe care nu ar trebui să le încălzeşti la cuptorul cu microunde
Este foarte posibil ca până acum să fi preparat carnea complet greşit. Iată cum trebuie preparată
Nutriţionistul Mihaela Bilic: ”Vă provoc să renunţaţi o lună la acest aliment! Veţi slăbi, vă promit!”
Metoda prin care poţi găti cea mai sănătoasă friptură la grătar
Pagina 1 din 3
1
2
3
»
Cautare
Introdu cuvântul căutat și apasă ENTER
Facebook
Instagram
Twitter
Youtube
Inchide
D:News
Știință
Cultură
Natură
Lumea digitală
Istorie
Video
Politica de confidenţialitate
Politica de cookies
Termeni şi condiţii
Echipa redacțională
Contact