D:News
Știință
Cultură
Natură
Lumea digitală
Istorie
Video
friptura
Home
»
friptura
Iată reacțiile chimice care fac alimentele gătite pe grătar atât de delicioase
Dieta lui Charlie Chaplin. Ce mânca cel mai des marele actor?
Cea mai mare friptură crescută în laborator din lume, dezvăluită de o companie israeliană
Cercetătorii din Japonia au creat friptură Wagyu în laborator. Care sunt avantajele cărnii artificiale
„Fripturi” vegetale printate 3D. O companie din Spania vrea să cucerească piața alternativelor la carne
Băuturile potrivite, secretul unei mese de Paște reușite
Unde a fost deschis primul restaurant care serveşte carne artificială obținută prin bioprintare 3D
Preferi friptura ”în sânge”? Sucul roşiatic al fripturii nu este ceea ce se crede
Restaurantul cu cele mai CIUDATE mâncăruri. Aproape orice se poate mânca aici. Picioarele de broască par simpli biscuiţi – FOTO
Testele ADN ne vor spune ce gust are carnea din galantar, identificând cea mai gustoasă bucată
De ce consumăm carne: originile lui „Homo friptanicus”
Frankenporcul: Sursa de fripturi a viitorului ?
Japonezii vand carne de balena oricui
Francezii adora caii, mai ales cu garnitura de salata
Poti rezista unui meniu de explorator?
Cautare
Introdu cuvântul căutat și apasă ENTER
Facebook
Instagram
Twitter
Youtube
Inchide
D:News
Știință
Cultură
Natură
Lumea digitală
Istorie
Video
Politica de confidenţialitate
Politica de cookies
Termeni şi condiţii
Echipa redacțională
Contact