D:News
Știință
Cultură
Natură
Lumea digitală
Istorie
Video
fibre
Home
»
fibre
Sunt alimentele fermentate bune pentru intestine sau doar delicioase?
De ce ar trebui să mâncăm mai multă fasole boabe
De ce hainele din bumbac „intră la apă”?
Oamenii de știință au reinventat ciocolata cu un ingredient secret
Care sunt legumele cele mai bune pentru prevenirea cancerului?
10 alimente excelente pentru sistemul imunitar
Au fost creați copacii modificați genetic pentru lemn mai sustenabil
Cercetătorul care a creat „lână vegană” în anii 1940
Care este cea mai sănătoasă pâine?
Vești proaste! Zahărul este asociat cu un risc mai mare de boli cardiovasculare
Câți nervi cuprinde clitorisul? Cercetătorii au numărat, în premieră, fibrele de pe suprafața organului senzorial
Un copil din Epoca de Piatră, îngropat cu pene de pasăre, fibre de plante și blănuri
Alimentele fermentate ar putea reduce nivelul de stres
Un singur laser a transmis în timp record doar o secundă de trafic de Internet
Dieta bogată în fibre, asociată cu o rezistență mai mică la antibiotice
Arma secretă care face bumbacul cel mai performant material pentru măștile de protecție reutilizabile
Sursa surprinzătoare a microplasticelor descoperite în Arctica. „Trăim într-un nor de praf de plastic”
Cum arată şi câte mii de ani are cea mai veche bucată de pânză făcută de mâna omului
Descoperă Acum: Cea mai lungă peşteră de sare din lume. Cerneala care împiedică fraudele la alegeri. Sursa metanului de pe Marte, elucidată
Carnea de laborator ar putea fi creată cu piesele de Lego, conform unei inovaţii surprinzătoare
Un nou material, realizat prin fermentaţie, ar putea opri poluarea cu fibre de plastic a oceanelor
Beneficii, riscuri şi istoria consumului de mere
Consumăm aproximtiv 100 de particule de plastic la fiecare masă
Totul despre fibrele alimentare şi beneficiile lor pentru sănătate
Eşti la regim de slăbire? Cercetătorii au descoperit un element-cheie care măreşte şansele de succes
O pastilă ar putea bloca senzaţia de foame? Descoperirea care ar putea revoluţiona dietele
Cinci lucruri eronate despre slăbit pe care lumea ar trebui să le cunoască
Ce trebuie să mănânci pentru a-ţi reduce riscul de atac cerebral?
Floricelele de porumb au de două ori mai mulţi antioxidanţi decât fructele
Nanotuburile au proprietăţi asemănătoare muşchilor
Pagina 1 din 2
1
2
»
Cautare
Introdu cuvântul căutat și apasă ENTER
Facebook
Instagram
Twitter
Youtube
Inchide
D:News
Știință
Cultură
Natură
Lumea digitală
Istorie
Video
Politica de confidenţialitate
Politica de cookies
Termeni şi condiţii
Echipa redacțională
Contact