D:News
Știință
Cultură
Natură
Lumea digitală
Istorie
Video
colesterol
Home
»
colesterol
»
Pagina 4
Ce vin trebuie să bem, cât şi în ce condiţii, pentru a ne apăra de bolile de inimă?
Ce beneficiu major au copii care sunt alăptaţi cel puţin 3 luni?
Peste 100 de ani, aproape toată populaţia lumii va consuma această băutură, cred 3 inventatori. Ce este acest produs care ar putea revoluţiona alimentaţia?
De ce nu reuşesc unii oameni să aibă copii? Cercetătorii au descoperit un nou factor care ar putea influenţa şansele cuplurilor de a concepe
Cum să reduci „colesterolul rău”: specialiştii recomandă o schimbare alimentară simplă
Un medicament banal, prescris frecvent şi în România, are efecte deosebite asupra vieţii sexuale
Când poate deveni nociv colesterolul bun, crescând riscul de probleme ale inimii?
Alimentul care ne permite să mâncăm cât şi ce vrem fără să ne îngrăşăm
Ce se întâmplă dacă nu mai consumi alcool timp de o lună?
Eşti înalt(ă)? Iată unul dintre avantajele înălţimii
Misteriosul “virus al obezităţii” dezvăluie şi mai multe ciudăţenii
Cercetătorii au descoperit un element din alimentaţie care stimulează apariţia cancerului mamar
Untul şi carnea grasă chiar provoacă boli de inimă? Un cardiolog propune “să demolăm acest mit”
Cum influenţează vârsta tatălui înălţimea pe care o să o aibă viitorul copil?
Cercetătorii au spulberat un vechi mit alimentar: consumul de ouă nu duce la creşterea colesterolului
Stai pe scaun mai mult de patru ore? Iată ce se întâmplă în corpul tău!
De ce poţi face atac de inimă chiar dacă nu ai colesterolul mărit?
Un alt motiv pentru care carnea roşie şi energizantele nu sunt bune pentru sănătate
De ce este bine să mănânci gălbenuş de ou: şapte beneficii extraordinare pentru sănătate
Optimismul şi colesterolul: oamenii de ştiinţă au descoperit între ele o legătură neaşteptată
O pastilă cu „detergent” ar putea curăţa colesterolul de pe artere
Mai bun decât „trasul de fiare”: oamenii de ştiinţă au descoperit care sunt alternativele mai benefice sănătăţii
Roşiile modificate genetic – tratament pentru prevenirea bolilor de inimă
Consumul de ouă este la fel de periculos ca fumatul?
De ce consumăm carne: originile lui „Homo friptanicus”
HLD riscă să îşi piardă numele de „colesterol bun”
Ceaiul verde poate reduce cantitatea de colesterol “rău” din sânge
Petele galbene de pe pleoape pot fi semnul unui risc crescut de îmbolnăviri
Topul celor mai bine vândute medicamente în 2010
Ouălor le-a scăzut colesterolul!
Pagina 4 din 5
«
1
2
3
4
5
»
Cautare
Introdu cuvântul căutat și apasă ENTER
Facebook
Instagram
Twitter
Youtube