D:News
Știință
Cultură
Natură
Lumea digitală
Istorie
Video
ciocolata
Home
»
ciocolata
»
Pagina 5
Muzica potenţează gustul unor preparate culinare. Cu ce se potriveşte The Beatles
O descoperire pe gustul multora. Cercetătorii au găsit o metodă simplă de a face ciocolata mai sănătoasă
Pericolul din îngheţată. Ingredientul care ne poate afecta grav sănătatea
O cană de cacao înainte de culcare: ce beneficii are consumul acestui aliment?
Ciocolata şi vinul roşu ajută ochii! Iată de ce sunt recomandate aceste produse persoanelor cu glaucom
Criza alunelor din Turcia îi va afecta pe toţi iubitorii ciocolatei din Europa
Marile greşeli ale iubitorilor de câini: care sunt cele mai periculoase alimente pe care le dau oamenii acestor animale?
„Super-puterile” ciocolatei: ce efect benefic rapid au descoperit cercetătorii la cei care au consumat acest aliment?
Unul din marile mituri despre nutriţie a fost demontat. Ce efect are ciocolata?
Mit spulberat: mult-lăudatul compus „miraculos” din vinul roşu nu are efectele care i se atribuiau
De ce ne face bine ciocolata neagră?
Ne poate ajuta ciocolata să prevenim infarctul şi accidentele vasculare? Ce spun specialiştii
De ce este bine să mâncăm ciocolată. Cum ne ajută să slăbim şi să fim mai sănătoşi
Google sărbătoreşte Valentine’s Day printr-un logo inedit, care îi invită pe utilizatori să ofere ciocolată
Oamenii ne ştiinţă ne oferă noi motive pentru a consuma ciocolată şi vin roşu
De ce ne îngrăşăm iarna?
De ce apreciază femeile mai mult decât bărbaţii îngheţata, ciocolata şi dulciurile? Cercetătorii au descifrat misterul
8 vicii care s-au dovedit a fi benefice pentru sănătate
Cu ce să-ţi hrăneşti partenerul ca să aibă încredere în tine?
5 alimente „nesănătoase” care au grijă de dinţii noştri
Cercetătorii au descifrat misterele taninului, substanţă ce dă gust vinului, ciocolatei şi ceaiului
Modul delicios prin care putem preveni demenţa: băutura gustoasă care ne ajută mintea sa funcţioneze eficient
Cum îţi influenţează ciocolata decizia de a face cumpărături?
Ciocolata şi băuturile dulci ar putea fi folosite pentru a detecta cancerul, eliminând nevoia de ace
De ce nu reuşim să renunţăm la mâncarea de tip fast food?
Ciocolata este hrană pentru creier! Cercetătorii au descoperit cum luptă împotriva bolilor neurodegenerative
Ciocolata perfectă: se topeşte în gură, dar are doar jumătate din conţinutul obişnuit de grăsimi
Controversă în lumea ştiinţei: cercetătorii dezbat un efect respingător al ciocolatei
Cine a inventat ciocolata?
A fost descoperită cea mai simplă metodă prin care putem să slăbim şi să mâncăm mai puţin
Pagina 5 din 7
« Prima
«
...
3
4
5
6
7
»
Cautare
Introdu cuvântul căutat și apasă ENTER
Facebook
Instagram
Twitter
Youtube
Inchide
D:News
Știință
Cultură
Natură
Lumea digitală
Istorie
Video
Politica de confidenţialitate
Politica de cookies
Termeni şi condiţii
Echipa redacțională
Contact