D:News
Știință
Cultură
Natură
Lumea digitală
Istorie
Video
carne
Home
»
carne
»
Pagina 9
Ce trebuie să ştiţi despre raportul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii şi legătura dintre cancer şi consumul de carne
AVERTISMENT OMS: Micii, cârnaţii sau costiţa, la fel de cancerigene precum azbestul şi fumatul. Reprezentanţi din industria cărnii: OMS sfidează bunul simţ – UPDATE
De ce e mai sănătos să mănânci gândaci decât carne
Ce au reuşit să facă elveţienii din resturi de carne: Ar putea revoluţiona o întreagă industrie
„Pasărea orezului”, una dintre deliciile bucătăriei chinezeşti, este ameninţată cu dispariţia
Un român pasionat de off-road a parcurs zeci de mii de kilometri, până în Siberia, suportând şi -54 de grade
Cele ŞAPTE PORUNCI pentru cei care vor să scape de burtă. Ce se întâmplă când „sari” o masă din zi
Câţi porci mănâncă românii de Crăciun?
Bizar: pădurile Germaniei sunt pline de mistreţi radioactivi! Care este explicaţia?
Ţi-e poftă de un anumit aliment? Ce spun aceste „pofte” despre sănătatea ta
Umanoizi cu ochi de pisică: în ce fel vor fi modificaţi oamenii pentru a face faţă viitorului?
Ţi-e foame întruna? Soluţia nutriţioniştilor: mai mult „umami” în viaţa ta!
La ce aliment ar trebui să renunţăm dacă vrem să salvăm planeta?
Care este cea mai eficientă metodă de a slăbi? Aceasta este dieta identificată de cercetători
Cea mai periculoasă insulă din lume. Creaturile care trăiesc aici pot topi carnea unui om printr-o muşcătură
Cârnaţi sau friptură? Aceste alimente au efecte diferite asupra sănătăţii tale
Medicamente extrem de larg consumate – inclusiv în România – pot provoca obezitatea: un specialist trage semnalul de alarmă
Ce mănâncă românii? O cercetare dezvăluie cele mai consumate alimente în ţara noastră
De ce excesul de carne este dăunător inimii? Un studiu în premieră sugerează o explicaţie diferită de cea „tradiţională”
Găinile: păsările care ne-au influenţat decisiv evoluţia
Un studiu controversat sugerează că persoanele vegetariene sunt mai puţin sănătoase şi au o calitate a vieţii mai scăzută
Cum facem carnea la grătar mai sănătoasă? Cercetătorii recomandă o metodă testată ştiinţific
Această dietă este „la fel de nocivă ca fumatul”: care sunt efectele a două tipuri de alimente pe care le consumăm foarte des?
Ştiinţa dezvăluie un pericol neştiut: ce riscăm dacă mâncăm alimente prăjite, carne bine făcută şi dulciuri tratate termic
Cum poţi avea o tensiune arterială sănătoasă fără niciun medicament? Cea mai recentă descoperire a ştiinţei
Animalele chiar „prind gustul cărnii de om”? Ce spun oamenii de ştiinţă despre această convingere populară
Ce fel de carne este carnea de om?
Veste îngrijorătoare pentru consumatorii de carne: ea poate conţine substanţe de sute de ori mai periculoase decât se credea
Cercetătorii au descoperit ce alimente bizare consumau locuitorii bogaţi din Pompeii
Untul şi carnea grasă chiar provoacă boli de inimă? Un cardiolog propune “să demolăm acest mit”
Pagina 9 din 12
« Prima
«
...
7
8
9
10
11
...
»
Ultima »
Cautare
Introdu cuvântul căutat și apasă ENTER
Facebook
Instagram
Twitter
Youtube
Inchide
D:News
Știință
Cultură
Natură
Lumea digitală
Istorie
Video
Politica de confidenţialitate
Politica de cookies
Termeni şi condiţii
Echipa redacțională
Contact