D:News
Știință
Cultură
Natură
Lumea digitală
Istorie
Video
carne
Home
»
carne
»
Pagina 6
Carnivore: tipuri şi aspecte mai puţin cunoscute despre consumatoarele de carne
Cât pot fi ţinute alimentele în frigider şi cum se poate evita risipa de mâncare din perioada sărbătorilor de iarnă
Cât de românesc mai este meniul de 1 Decembrie cu fasolea şi cârnaţii din import?
SUA deschide drumul către producerea în masă a ”cărnii de laborator”
Ce este mai înfricoşător decât un piranha? Un super-piranha! Peştele teroriza vieţuitoarele marine dintr-o eră străveche
Modurile în care poţi combate anemia prin consumul cărnii de vită
O carte pe zi: „Mic almanah al marilor oameni (pe care i-am cunoscut)”, de Teodor Baconschi
Este periculoasă pesta porcină africană pentru om?
Care sunt avantajele şi dezavantajele dietei disociate
Beneficiile zmeurei in curele de slăbire
Descoperă Acum: Carnea procesată amplifică afecţiunile psihiatrice grave. Incendiile din Grecia au fost influenţate de oameni în mai multe moduri. Rusia a testat un nou tip de arme nucleare
Consumul de carne procesată a fost asociat afecţiunilor psihiatrice grave
”Carnea” crescută în laborator, mult mai ieftină decât cea naturală, va deveni în curând o realitate
O companie din Islanda este acuzată că a omorât o balenă albastră extrem de rară
Ce dietă aveau gladiatorii?
Ştiinţa din spatele transpiraţiei după consumul de carne. Ce stă la baza acestei bizarerii
Descoperă Acum: Pakistanul a plantat sute de milioane de arbori pentru a opri despădurirea. Serotonina duce la accelerarea procesului de învăţare. Carnea din porci modificaţi genetic ar putea deveni o realitate
”Carnea Frankenstein”, produsă din porci modificaţi genetic, ar putea deveni o realitate în câţiva ani
Grătarul este cea mai nesănătoasă metodă de preparare a cărnii, spun nutriţioniştii
Una dintre cauzele de deces din România are origini alimentare
Este una dintre principalele cauze de deces în România: consumul de carne roşie
FOCUS: Parizer din carne de porc fără nitrit inventat la Galaţi
Omega 3 nu ajută memoria copiilor, conform unui studiu recent
Care sunt cele mai bune surse de proteine în post
Alimentele care ne pot creşte imunitatea
Carnea procesată şi alimentaţia săracă în fibre ar putea fi principalele cauze ale apariţiei unei forme de cancer
O bacterie din lapte şi din carnea de vită poate declanşa artrita reumatoidă
INSECTE, fum lichid şi chiar soluţie de DEZGHEŢARE a drumurilor descoperite în cârnaţii din magazinele româneşti
De ce nu trebuie să tai carnea după ce o scoţi din cuptor
Un nou tip de hrană pentru animale conţine bacterii periculoase ce pot fi transmise la oameni
Pagina 6 din 12
« Prima
«
...
4
5
6
7
8
...
»
Ultima »
Cautare
Introdu cuvântul căutat și apasă ENTER
Facebook
Instagram
Twitter
Youtube
Inchide
D:News
Știință
Cultură
Natură
Lumea digitală
Istorie
Video
Politica de confidenţialitate
Politica de cookies
Termeni şi condiţii
Echipa redacțională
Contact