D:News
Știință
Cultură
Natură
Lumea digitală
Istorie
Video
carne
Home
»
carne
»
Pagina 2
Cât de mult ar trebui să ne îngrijoreze carnea procesată?
Val de critici pentru ferma de caracatițe. De ce nu este etică activitatea?
Bacteria E. Coli este sursa a jumătate de milion de infecții urinare
SUA au aprobat pentru consum carnea de pui crescută în laborator
Comanzi mereu mâncare? Iată de ce ar trebui să-ți faci griji
Românii au comandat un burger la fiecare 3 secunde în 2022
Cârnații modificați genetic au fost aprobați pentru consum în SUA
Carnea de laborator ar putea fi de 25 de ori mai nocivă pentru mediu decât carnea de vită
Bărbații ar refuza să renunțe la carne de teamă că le-ar pune în pericol masculinitatea
Burgerul cu proteine de mamut are un gust „mai intens, mai cărnos”, susține directorul unui start-up
O companie australiană a creat chifteaua de mamut
Proteinele din alimentele fără carne pot declanșa alergii la soia și arahide
Vegetarienii nu vor rezolva problema schimbărilor climatice, susține Bill Gates
O companie elvețiană a creat prima friptură de mușchiuleț de vită crescut în laborator
Noi antioxidanți au fost găsiți în carnea de vită, de pui și de porc
Ce mâncau vikingii, războinicii neînfricați care devastau teritorii în urmă cu o mie de ani?
Neanderthalienii au reușit să vâneze elefanți de două ori mai mari decât cei din zilele noastre
Un consum excesiv de carne cu nitriți crește riscul de cancer, spun cercetătorii
Franța cere vaccinarea împotriva gripei aviare în toată Uniunea Europeană
Noi cercetări sugerează că strămoșii unui dinozaur erbivor ar fi fost, de fapt, carnivori
Cât au cheltuit românii pe mezeluri în 2022?
SUA au aprobat carnea creată în laborator pentru consumul uman
Câți burgeri ar trebui să mâncăm pe săptămână dacă vrem să salvăm planeta de la schimbările climatice?
De ce sunt vegetarienii mai predispuși la depresie față de consumatorii de carne?
Insectele care ar putea să ofere „gustul de carne” și să salveze mediul înconjurător
Microplastice descoperite pentru prima dată în carnea, laptele și sângele animalelor din ferme
Carnea de pui oferă mai multe proteine decât cea bazată pe plante, arată un studiu
Mai puțină carne în meniul summitului G7 din Germania
Iată reacțiile chimice care fac alimentele gătite pe grătar atât de delicioase
Carnea bazată pe fungi ar putea salva pădurile planetei
Pagina 2 din 12
«
1
2
3
4
5
...
10
...
»
Ultima »
Cautare
Introdu cuvântul căutat și apasă ENTER
Facebook
Instagram
Twitter
Youtube
Inchide
D:News
Știință
Cultură
Natură
Lumea digitală
Istorie
Video
Politica de confidenţialitate
Politica de cookies
Termeni şi condiţii
Echipa redacțională
Contact