D:News
Știință
Cultură
Natură
Lumea digitală
Istorie
Video
carne rosie
Home
»
carne rosie
Dieta moderată cu lactate ar putea oferi protecție față de diabetul de tip 2. Ce anume crește riscul de boală?
Alimentele ultra-procesate și carnea roșie, asociate cu o mortalitate mai mare, conform unui nou studiu
Mai multă brânză și o cantitate moderată de vin, zilnic, ar putea preveni demența mai târziu – studiu
Porcii modificați genetic, aprobați pentru consumul uman în SUA
De ce merge excelent friptura cu un pahar de vin roşu?
Carnea roşie creşte riscul de apariţie a cancerului
De ce ne recomandă unii cercetători să mâncăm cartofi reci?
Cum trebuie să mâncăm pentru a ne reduce riscul de cancer? Cele 6 recomandări ale specialiştilor
Persoanele care consumă multă carne roşie prezintă un risc sporit de atac cerebral
Consumul de carne roşie amplifică riscul de a suferi de diabet
Consumul de carne roşie creşte riscul de cancer intestinal
Carnea rosie ne omoara
Cautare
Introdu cuvântul căutat și apasă ENTER
Facebook
Instagram
Twitter
Youtube
Inchide
D:News
Știință
Cultură
Natură
Lumea digitală
Istorie
Video
Politica de confidenţialitate
Politica de cookies
Termeni şi condiţii
Echipa redacțională
Contact