D:News
Știință
Cultură
Natură
Lumea digitală
Istorie
Video
capsaicina
Home
»
capsaicina
Compusul care face ca ardeii iuți să fie picanți crește, de asemenea, performanța celulelor solare făcute din perovskit
Ce băutură ameliorează ”arsura” cauzată de mâncărurile picante?
De ce nu este bine să bei apă după ce ai mâncat picant? Ce lichid ar trebui să consumi – VIDEO
Ardei de 200 de ori mai iuţi decât cei obişnuiţi, obţinuţi de cercetătorii buzoieni. Ce păţeşti dacă tai un asemenea ardei?
Care e legătura dintre durere, ardei iuţi şi durata vieţii?
Cei mai iuti ardei din lume
Cautare
Introdu cuvântul căutat și apasă ENTER
Facebook
Instagram
Twitter
Youtube
Inchide
D:News
Știință
Cultură
Natură
Lumea digitală
Istorie
Video
Politica de confidenţialitate
Politica de cookies
Termeni şi condiţii
Echipa redacțională
Contact