D:News
Știință
Cultură
Natură
Lumea digitală
Istorie
Video
cancer de colon
Home
»
cancer de colon
Cercetătorii au descoperit, în premieră, o legătură moleculară între anumite alimente și riscul apariției cancerului
Alimentele bogate în antioxidanți precum ceaiul negru, ciocolata și fructele de pădure ar putea crește riscul apariției cancerului
Simptomele, factorii de risc, tratamentul şi prevenţia cancerului de colon
Cele 5 comportamente care reduc riscul cancerului de colon
Unele medicamente împotriva artritei pot trata cancerul de colon. Sunt eficiente în 80% din cazuri
Sunt carbohidraţii periculoşi? Glucidele cresc cu 80% riscul de moarte în cazul unei afecţiuni grave
Dieta bogată în fibre poate preveni un tip comun de cancer
O dietă corespunzătoare ar putea trata cancerul de colon
Exerciţiul fizic previne cancerul de sân şi de colon
Cautare
Introdu cuvântul căutat și apasă ENTER
Facebook
Instagram
Twitter
Youtube
Inchide
D:News
Știință
Cultură
Natură
Lumea digitală
Istorie
Video
Politica de confidenţialitate
Politica de cookies
Termeni şi condiţii
Echipa redacțională
Contact