D:News
Știință
Cultură
Natură
Lumea digitală
Istorie
Video
alimente
Home
»
alimente
»
Pagina 5
Temperaturile influențează riscul pesticidelor asupra albinelor
Scanările cerebrale au dezvăluit ce impact are ayahuasca asupra creierului
Prima fermă de caracatițe din lume îngrijorează oamenii de știință
Iată alimentele cu același efect ca Ozempic, medicamentul care face senzație printre vedete
Ce cred tinerii români despre măsurile guvernamentale mai aspre privind mediul?
O țară europeană va plafona prețurile la sute de produse de bază
De ce 2023 este „Anul Internațional al Meiului”?
Un mic senzor de pH ar putea arăta cât de proaspete sunt alimentele ambalate
Fermierii din India, nemulțumiți de prețurile cepei, afectează piața mondială
O nouă metodă poate detecta rapid mâncarea „falsificată”
Românii au devenit mari iubitori de ciocolată. Câte tone au consumat în 2022?
Ingredientele pentru salată, tot mai greu de găsit în Marea Britanie. Ce s-a întâmplat?
Nesiguranța alimentară poate crește declinul cognitiv la adulții în vârstă
Test de cultură generală. Ce aliment nu expiră niciodată?
Bobul de grădină ar putea revoluționa pâinea albă
Cafeaua cu lapte ar putea avea un efect antiinflamator asupra organismului
Test de cultură generală. Care este diferența dintre vegan și vegetarian?
Bagheta franțuzească, pizza și ouăle sunt din ce în ce mai scumpe
Untul s-a scumpit cu 45% în 2022. Produsele alimentare obișnuite devin greu accesibile
Test de cultură generală. Care este diferența dintre chimen și chimion?
Corpul omului antic a crescut în dimensiune datorită consumului de lapte
Ce este hingul, unul dintre cele mai controversate ingrediente din India?
Reducerea sodiului din alimentele ambalate ar putea reduce bolile și salva vieți
Nesiguranța alimentară duce la cheltuieli de sănătate mai mari
Unul dintre cele mai apreciate restaurante din lume se închide, dar nu dispare
Leacuri și alimente pentru mahmureală. Cum își revin după beție berlinezii sau danezii?
Creșterea prețurilor la alimente va continua și în anul 2023
Un consum excesiv de carne cu nitriți crește riscul de cancer, spun cercetătorii
Cercetătorii încearcă să înțeleagă gena care ne face să mâncăm prea mult
Prețurile îngrășămintelor ar putea duce la creșterea numărului de persoane subnutrite
Pagina 5 din 31
« Prima
«
...
3
4
5
6
7
...
10
20
30
...
»
Ultima »
Cautare
Introdu cuvântul căutat și apasă ENTER
Facebook
Instagram
Twitter
Youtube