D:News
Știință
Cultură
Natură
Lumea digitală
Istorie
Video
alimente
Home
»
alimente
»
Pagina 5
Test de cultură generală. Care este diferența dintre vegan și vegetarian?
Bagheta franțuzească, pizza și ouăle sunt din ce în ce mai scumpe
Untul s-a scumpit cu 45% în 2022. Produsele alimentare obișnuite devin greu accesibile
Test de cultură generală. Care este diferența dintre chimen și chimion?
Corpul omului antic a crescut în dimensiune datorită consumului de lapte
Ce este hingul, unul dintre cele mai controversate ingrediente din India?
Reducerea sodiului din alimentele ambalate ar putea reduce bolile și salva vieți
Nesiguranța alimentară duce la cheltuieli de sănătate mai mari
Unul dintre cele mai apreciate restaurante din lume se închide, dar nu dispare
Leacuri și alimente pentru mahmureală. Cum își revin după beție berlinezii sau danezii?
Creșterea prețurilor la alimente va continua și în anul 2023
Un consum excesiv de carne cu nitriți crește riscul de cancer, spun cercetătorii
Cercetătorii încearcă să înțeleagă gena care ne face să mâncăm prea mult
Prețurile îngrășămintelor ar putea duce la creșterea numărului de persoane subnutrite
Un colorant alimentar comun poate declanșa boli inflamatorii intestinale
Un îndulcitor popular a fost asociat cu anxietate crescută la șoareci
Consumul de alimente ultraprocesate duce la deteriorarea creierului
Grâul antic ar putea hrăni omenirea în lupta cu schimbările climatice
Cât se cheltuie în lume pentru masa de Crăciun?
Cum ne poate feri un consum redus de sare de bolile de inimă?
Cum ne afectează tenul alimentele de Crăciun și ce recomandă dermatologii?
Oamenii pretențioși își aleg mâncarea în funcție de culoarea farfuriei, arată un studiu
Cum ne ajută ceaiul negru să fim mai sănătoși?
Test de cultură generală. Câte stomacuri au vacile?
Cum arată Marea Britanie după aproape doi ani de la ieșirea din UE?
Cum să te trezești mai bine dimineața? Iată patru pași simpli de urmat
Recomandarea de opt pahare de apă pe zi, excesivă pentru majoritatea oamenilor, arată un studiu
Declinul memoriei ar putea fi încetinit cu ceai și vin
Noi experimente pe ISS includ microbii mâncători de plastic, roșii în microgravitație și bacterii de iaurt
Cea mai veche dovadă privind gătirea alimentelor de către oameni a fost descoperită în Israel
Pagina 5 din 30
« Prima
«
...
3
4
5
6
7
...
10
20
30
...
»
Ultima »
Cautare
Introdu cuvântul căutat și apasă ENTER
Facebook
Instagram
Twitter
Youtube
Inchide
D:News
Știință
Cultură
Natură
Lumea digitală
Istorie
Video
Politica de confidenţialitate
Politica de cookies
Termeni şi condiţii
Echipa redacțională
Contact