D:News
Știință
Cultură
Natură
Lumea digitală
Istorie
Video
alimente
Home
»
alimente
»
Pagina 3
Julia Child, de la serviciile secrete la gătit. Cea mai faimoasă bucătăreasă: „Grăsimile dau savoare mâncărurilor”
Consumul de carne roșie, asociat cu un risc crescut de diabet de tip 2
Un studiu major a identificat cauza principală a obezității
Un microbiolog a dezvăluit ce alimente nu mănâncă niciodată
Semnal de alarmă tras de cercetători: alimentele ultraprocesate cresc riscul bolilor de inimă
Românii sunt campionii Europei atunci când vine vorba de cheltuit bani pe mâncare
O dietă fără sare poate reduce riscul de probleme cardiace cu aproape 20%, arată un studiu
Test de cultură generală. Care este singurul continent unde porumbul nu crește?
Cercetătorii au identificat genele care influențează direct ceea ce mâncăm
Top 5 alimente bogate în prebiotice, conform cercetătorilor
Top 3 alimente consumate în fiecare zi de 80% dintre români
O companie a creat soia cu proteine de porc
Frigider sau cămară: Unde ținem, de fapt, sticla de ketchup?
Vrei un grătar pe gaz și nu știi ce să alegi? Iată care sunt principalele tipuri de grătare pe gaz pentru tine!
SUA au aprobat pentru consum carnea de pui crescută în laborator
Obezitatea reduce capacitatea creierului de a elibera dopamină, arată un studiu
Cazul studentului care a murit la zece ore după ce a mâncat paste vechi de cinci zile
Cât de periculoasă este „pofta de sărat”?
Un studiu arată că un îndulcitor artificial comun descompune ADN-ul
Uleiul de avocado, departe de a fi pur. Unele mărci vând ulei de avocado rânced sau amestecat cu alte uleiuri
Carbohidrații rafinați produc efecte teribile asupra creierului
O alimentație bogată în grăsimi și zaharuri scade calitatea somnului
Ar putea o dietă sănătoasă să ne întinerească creierul?
Ceaiul, merele și fructele de pădure previn pierderea de memorie. Mit sau realitate?
O pulbere albă, găsită de arheologi într-un sit vechi de 3.000 de ani din Armenia
Cât de mult ne afectează fertilitatea mâncarea pe care o consumăm?
Este mâncarea cu adevărat expirată? Etichetele alimentelor înseamnă cu totul altceva
Cercetătorii au creat oul de găină pentru oamenii cu alergie la albuș
Este sau nu nocivă folia de aluminiu pentru alimente?
Cârnații modificați genetic au fost aprobați pentru consum în SUA
Pagina 3 din 30
«
1
2
3
4
5
...
10
20
30
...
»
Ultima »
Cautare
Introdu cuvântul căutat și apasă ENTER
Facebook
Instagram
Twitter
Youtube
Inchide
D:News
Știință
Cultură
Natură
Lumea digitală
Istorie
Video
Politica de confidenţialitate
Politica de cookies
Termeni şi condiţii
Echipa redacțională
Contact