Home » D:News » Un politist rus a devenit Robocop

Un politist rus a devenit Robocop

Un politist rus a devenit Robocop
Publicat: 29.04.2009
Ofiterul de politie Viaceslav Pravilo in varsta de 56 de ani, s-a ales cu porecla de “Robocop” din partea colegilor sai de sectie in urma unui accident nefericit care i-a pus viata in pericol. Politistul rus a avut nevoie de nu mai putin de 22 de tije de otel care sa-i reuneasca oasele fracturate.

“Sunt recunoscator lui Dumnezeu si echipei de doctori care m-a ingrijit. Sincer, ma mir ca mai sunt in viata, am ramas fara cuvinte cand medicii mi-au spus ca voi putea sa merg din nou, tinand cont de accidentul grav prin care am trecut. Conduceam linistit spre serviciu, cand la un moment dat am vrut sa depasesc un camion, atunci am pierdut controlul masinii care s-a izbit de camion, dupa care a ricosat intr-un  autoturism Jiguli. Dupa ce mi-am revenit in spital, am crezut ca imi voi petrece restul vietii intr-un scaun cu rotile” declara Viaceslav redactorilor cotidianului Pravda.

Politistul a fost internat de urgenta intr-un spital din orasul Rostov, unde o echipa de medici condusa de chirurgul sef Alexander Kovalenko a recreat forma initial a oaselor fracturate ale bratelor, bazinului picioarelor cu ajutorul a 22 de tije de otel.

Sursa : Pravda

CITESTE SI :

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase