SIVECO Romania le propune firmelor de constructii o abordare integrata a fluxurilor operationale
Din perspectiva dezvoltatorilor de solutii informatice, acest moment coincide cu cristalizarea unor oferte particularizate pe specificul diferitelor industrii, in general, si al constructiilor, in special.
“Dezvoltarea de software pentru domeniul constructiilor – un domeniu complex si extrem de mobil sub aspectul importului de materiale si tehnologii – reprezinta o adevarata provocare pentru specialistii SIVECO Romania. Cunoscand indeaproape particularitatile tehnice si de business ale acestui domeniu, suntem preocupati permanent de dezvoltarea de aplicatii specializate pentru practica curenta a firmelor de constructii”, a declarat Cristina Chirvasie, Director de Vanzari Verticala Productie, in cadrul SIVECO Romania.
Implementarea pachetului SIVECO Applications garanteaza optimizarea proceselor specifice domeniului constructiilor, reducerea costurilor si cresterea profitului prin gestiunea informatizata a stocurilor, a planificarii, lansarii si urmaririi proiectelor, a situatiei devizelor etc. Prin intermediul instrumentelor informatice dezvoltate de SIVECO Romania, specialistii din acest domeniu au posibilitatea sa-si aloce in mod optim resursele, in asa fel incat sa livreze proiectele la cheie in termenii negociati.
„Marile proiecte imobiliare au la baza procese complexe de administrare, proiectare, amenajare, finisare etc. Pentru a urmari cu rigurozitate aceste fluxuri, pentru a gestiona eficient cheltuielile cu aceste lucrari, pentru a planifica si aloca, cu economie de efort, resursele necesare (oameni, materiale, masini de transport, echipamente critice etc.) si, mai ales, pentru a pastra evidenta detaliata a ofertelor si devizelor aferente fiecarui proiect, noi propunem clientilor nostri sistemul informatic integrat SIVECO Applications. Prin functionalitatile complexe ale solutiilor proprii, SIVECO Romania contribuie semnificativ la modernizarea modului de lucru in domeniul constructiilor, incurajand, totodata, o abordare europeana si proaspata asupra procesului de informatizare a industriei, in ansamblul ei”, apreciaza Cristina Chirvasie.