Jeremy Clarkson, „nu mai are voie să se distreze”. La ce plăceri trebuie să renunțe fostul prezentator Top Gear?

28 10. 2024, 02:00
Sursa foto: Profimedia

Fostul prezentator al emisiunii Top Gear, Jeremy Clarkson, în vârstă de 64 de ani, a suferit o operație pe cord luna aceasta, după o „deteriorare bruscă” a stării sale de sănătate, a declarat el, citat de Sky News.

Jeremy Clarkson a declarat că medicul său i-a spus să își reducă activitatea fizică, după ce a suferit recent o operație pe cord. Prezentatorul britanic al emisiunii câștigătoare a premiilor BAFTA a dezvăluit la începutul acestei luni că i s-au montat două stenturi – care îmbunătățesc fluxul de sânge către inimă – după o „deteriorare bruscă” a stării sale de sănătate.

Clarkson a declarat că operația nu i s-a părut înfricoșătoare, dar „ceea ce este înfricoșător este ceea ce a urmat după – sfaturile despre cum trebuie să-mi trăiesc viața de acum înainte”.

Jeremy Clarkson a declarat că „nu mai are voie să se distreze”

Fostul prezentator Top Gear a declarat că „nu mai are voie să se distreze” și că medicul său i-a spus că „o mare parte” din munca fizică pe care o face „va trebui să dispară”. Clarkson a spus că medicul său i-a sugerat să o înlocuiască cu golful.

„Dacă nu aș munci, aș sta acasă toată ziua, putrezind”, a spus el, înainte de a adăuga: „Cea mai gravă problemă este totuși dieta”.

„Pentru a-mi reduce nivelul alarmant de ridicat de colesterol, trebuie să renunț complet la tot ceea ce îmi place să mănânc”, a spus Clarkson. „Șunca, cârnații, carnea de vită, de miel, de porc, untul, chipsurile, laptele de vacă, batoanele Cadbury cu fructe și nuci”, a adăugat el.

Prezentatorul a spus că va „continua” să lucreze, dar își va schimba dieta – adăugând că știe că stilul său de viață „nu îl va ajuta să trăiască până la 112 ani”. Clarkson a declarat că „își dorește să trăiască puțin mai mult” după operație și că vrea să își vadă „nepoții crescând”.