Ileana Șipoteanu, o poveste de viață în care a cântat cu și din dragoste | EXCLUSIV la „Altceva cu Adrian Artene”

25 10. 2024, 16:37

„Ce mult te-am iubit!”, piesă fabuloasă care ne-a încântat existența și continuă să o facă, melodie a cărei mesaj rămâne actual indiferent de vârsta pe care o are auditorul. Glasul care i-a dat viață îi aparține Ilenei Șipoteanu, o doamnă absolută a scenei muzicale românești.

Întreaga ei poveste de viață în care a cântat cu și din dragoste va putea fi ascultată în cel mai nou episod de podcast „Altceva cu Adrian Artene”, episod care va avea premiera pe canalul oficial de YouTube, sâmbătă, 25 noiembrie, la ora 19:00.

Cu eleganța și gingășia cu care și-a obișnuit publicului în cei peste 40 de ani de activitate artistică, Ileana Șipoteanu i se va destăinui lui Adrian Artene care, prin talentul său de intervievator, va reuși să pătrundă în cele mai intime trăiri pe care artista le-a experimentat de-a lungul minunatei sale existențe.

Doamna cântecului de dragoste va aduce în fața publicului povești spuse, dar și nespuse, exclusivități, și dorințe despre care, poate, nu a povestit vreodată până acum.

Așadar, te invit să programezi acum un memento pe telefonul tău care să te avertizeze că sâmbătă, 25 octombrie, începând cu ora 19:00, ești invitat să urmărești cu inima discuția purtată de Adrian Artene cu Ileana Șipoteanu.

ABONEAZĂ-TE la canalul de YouTube „Altceva cu Adrian Artene”, pornește notificările, pentru că în fiecare sâmbătă de la ora 19:00, ai ocazia să descoperi în PREMIERĂ, ALTCEVA, un podcast care-ți antrenează mintea și-ți hrănește sufletului.

Conținutul „Altceva cu Adrian Artene” poate fi urmărit și pe conturile de FacebookInstagramTikTok, dar și pe grupul de WhatsApp.