Home » D:News » Unul dintre membrii trupei ABBA s-a recăsătorit la 79 de ani

Unul dintre membrii trupei ABBA s-a recăsătorit la 79 de ani

Unul dintre membrii trupei ABBA s-a recăsătorit la 79 de ani
Bjorn Ulvaeus și Christina Sas la Wimbledon 2024. Sursa foto: Profimedia
Publicat: 24.09.2024

Björn Ulvaeus, membrul legendar al trupei ABBA, și-a unit destinul cu partenera sa, Christina Sas, într-o ceremonie intimă la Copenhaga. Evenimentul, care a avut loc pe 21 septembrie 2024, marchează începutul unui nou capitol în viața artistului în vârstă de 79 de ani.

Povestea de dragoste dintre Ulvaeus și Sas a început în 2021, la Nürnberg, Germania, în timpul lansării ultimului album ABBA, „Voyage”. Relația lor a înflorit rapid, cei doi începând să se întâlnească în primăvara anului 2022.

Ceremonia de căsătorie a fost oficiată de comedianta și prezentatoarea TV Sandi Toksvig, o prietenă apropiată a lui Ulvaeus. Cei doi au colaborat în 2018 la proiectul „Mamma Mia: The Party!”.

Nunta lui Ulvaeus vine într-un an semnificativ pentru ABBA

Nunta a reunit familia și prietenii apropiați ai cuplului. Mireasa a purtat o rochie elegantă verde, în timp ce Ulvaeus a optat pentru un costum clasic, punctează BBC.

Printre invitați s-a numărat și realizatorul de radio Gyles Brandreth, care a împărtășit impresii pozitive despre eveniment pe rețelele sociale.

Căsătoria este a treia pentru Ulvaeus. Prima sa soție a fost Agnetha Fältskog, colega sa din ABBA, cu care s-a căsătorit în 1971 și a avut doi copii înainte de a divorța în 1980. A urmat apoi căsătoria cu Lena Kallersjo, care a durat din 1981 până în 2022.

Nunta lui Ulvaeus vine într-un an semnificativ pentru ABBA, marcând 50 de ani de la victoria trupei la Eurovision cu piesa „Waterloo”. Deși formația s-a despărțit în 1982 și nu s-a reunit pentru Eurovision 2024 în Suedia, membrii săi continuă să fie activi în industria muzicală.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase