De ce Eric Roberts i-a cerut scuze public surorii sale Julia?

24 09. 2024, 00:00
Sursa foto: Profimedia

În noua sa autobiografie, Eric Roberts i-a cerut scuze public surorii sale, Julia Roberts, pentru declarațiile în care și-a asumat creditul pentru succesul ei în carieră.

Eric Roberts i-a cerut scuze publice surorii sale, actrița Julia Roberts, în noua sa carte de memorii, „Runaway Train: or, The Story of My Life So Far”, lansată pe 17 septembrie, scrie publicația Deadline.

Într-un pasaj din cartea cu pricina, Roberts spune că regretă comentariile anterioare în care a afirmat că el ar fi fost cheia succesului surorii sale. „Un lucru pentru care aș vrea să-mi cer scuze este că am spus public de mai multe ori: Dacă nu eram eu, nu ar fi existat Julia Roberts”, a scris el, conform revistei People.

Julia Roberts, o femeie „foarte ambițioasă”

Actorul Eric Roberts, nominalizat la Oscar pentru rolul din „Runaway Train”, a dat aceste într-un interviu din 2018 pentru Vanity Fair, în care susținea că el a jucat un rol crucial în cariera surorii sale și a fiicei sale, Emma Roberts.

În noua sa carte, Eric Roberts admite că acele declarații au fost „absurde” și „neadevărate”. „Am fost mândru de Julia”, a scris el, adăugând că succesul actriței a fost datorat în totalitate motivației și talentului ei.

Roberts a recunoscut că sora sa, Julia, ar fi avut o carieră de succes la Hollywood chiar și fără intervenția sa, adăugând că este o femeie „foarte ambițioasă”.