Home » D:News » Forțele de ordine mențin prezență puternică la Trump International Golf Club, după noua tentativă de asasinat

Forțele de ordine mențin prezență puternică la Trump International Golf Club, după noua tentativă de asasinat

Forțele de ordine mențin prezență puternică la Trump International Golf Club, după noua tentativă de asasinat
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 16.09.2024

Prezența forțelor de ordine în zona Trump International Golf Club din West Palm Beach rămâne puternică, iar drumul cel mai apropiat de posibila tentativă de asasinat era încă închis la nouă ore după incident, relatează CNN.

Drumurile intens circulate din jurul clubului de golf sunt, de asemenea, încă închise și a existat un flux regulat de dube de poliție care intrau și ieșeau pe porți.

Pe bulevardul Summit, chiar în fața porții clubului de golf, există o mulțime de tufișuri prin care cineva și-ar fi putut face loc până când ar fi ajuns la gard.

„Am înțeles de la forțele de ordine că era foarte calm”

Persoana reținută în legătură cu posibila tentativă de asasinat este Ryan Wesley Routh, potrivit a trei surse din cadrul forțelor de ordine.

„Am înțeles de la forțele de ordine că era foarte calm. Nu manifesta nicio emoție”, a declarat reporterul CNN de la fața locului.

Trump International Golf Club se învecinează cu trei drumuri intens circulate: Kirk Road, Summit Boulevard și Congress Avenue. Aeroportul Internațional Palm Beach este, de asemenea, în apropiere.

Bărbatul reținut în legătură cu tentativa de asasinat asupra fostului președinte Donald Trump în Florida a păstrat tăcerea când a fost reținut de forțele de ordine, potrivit unui procuror local.

„Știa suficient pentru a rămâne tăcut”, a declarat David Aronberg, procurorul de stat pentru comitatul Palm Beach, Florida, duminică seara.

„Se pare că nu a vorbit cu ofițerii, a fost calm. Deci, părea o persoană care a mai făcut acest lucru, nu neapărat această crimă, dar cineva care a avut interacțiuni repetate cu forțele de ordine”.

Suspectul are cazier.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase