Home » D:News » Ce au spus Kamala Harris și Donald Trump atunci când microfoanele erau oprite?

Ce au spus Kamala Harris și Donald Trump atunci când microfoanele erau oprite?

Ce au spus Kamala Harris și Donald Trump atunci când microfoanele erau oprite?
Donald Trump și Kamala Harris. Sursa foto: Profimedia
Publicat: 12.09.2024

În conformitate cu regulile dezbaterii dintre Kamala Harris și Donald Trump, microfoanele candidaților au fost dezactivate atunci când nu era rândul lor să vorbească. Totuși, ei au vorbit chiar dacă nu au fost auziți.

Reporterul CNN aflat în sala de dezbateri din Philadelphia a putut auzi o parte din ceea ce s-a spus atunci când microfoanele lor au fost dezactivate.

Atunci când Trump a afirmat că democrații doresc accesul la avort în luna a noua, Harris a spus: „Nu este adevărat”.

„Moderatorii au fost foarte nedrepți, practic a fost trei la unu”

Atunci când Trump a spus că a fost un lider în ceea ce privește fertilizarea in vitro, Harris a spus: „Nu ați făcut-o”.

După ce Trump a făcut afirmația dezmințită despre migranții din Ohio care mănâncă animale de companie, Harris a răspuns: „Ce? Este de necrezut”.

De asemenea, atunci când Harris a spus că Trump „nu are un plan pentru tine”, fostul președinte a răspuns: „Asta e doar un fragment sonor. Ei i-au dat asta să spună”.

„Moderatorii au fost foarte nedrepți, practic a fost trei la unu”, a spus Trump. El a spus că Harris vrea o a doua dezbatere pentru că a pierdut.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase