Home » D:News » Elton John a participat la premiera documentarului despre viața sa, în ciuda problemelor de sănătate

Elton John a participat la premiera documentarului despre viața sa, în ciuda problemelor de sănătate

Elton John a participat la premiera documentarului despre viața sa, în ciuda problemelor de sănătate
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 08.09.2024

Elton John, în formă bună la premiera documentarului despre viața sa, „Elton John: Never Too Late”, în ciuda problemelor de sănătate anunțate recent.

Sir Elton John, în vârstă de 77 de ani, a apărut pentru prima dată în public, după ce a declarat că suferă de o infecție gravă la ochi care i-a afectat parțial vederea, scrie Sky News.

Artistul a fost văzut zâmbind pe covorul roșu, la Festivalul Internațional de Film de la Toronto, unde a avut loc premiera documentarului despre viața sa, „Elton John: Never Too Late”. Elton John a venit la eveniment cu soțul său, David Furnish.

Elton John a fost optimist și bine dispus în fața camerelor

Deși infecția severă la ochi i-a afectat drastic vederea, Sir Elton John a fost optimist și bine dispus în fața camerelor.

Acesta este primul eveniment la care participă, după a anunțat că are probleme de sănătate.

Documentarul a fost apreciat de publicul prezent la premieră și reprezintă o radiografie intimă a vieții și carierei lui Elton John.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase