Home » D:News » Elton John a rămas cu „vedere limitată” în urma unei infecții severe

Elton John a rămas cu „vedere limitată” în urma unei infecții severe

Elton John a rămas cu „vedere limitată” în urma unei infecții severe
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 05.09.2024

Sir Elton John a anunțat că a rămas cu „vedere limitată” la un ochi din cauza unei „infecții severe”. Artistul de 77 de ani a explicat pe Instagram că recuperarea este lentă și că va dura până când vederea îi va reveni la normal.

Sir Elton John a anunțat că, în urma unei infecții severe, pe care a dezvoltat-o pe parcursul verii, a rămas cu „vedere limitată” la unul dintre ochi, informează Sky News.

Cântărețul de 77 de ani a declarat că procesul de recuperare este „extrem de lent” și că va trece mult timp până când vederea la ochiul afectat va reveni la normal.

„În această vară, am avut de-a face cu o infecție severă”

„În această vară, am avut de-a face cu o infecție severă care, din păcate, m-a lăsat cu vedere limitată la un ochi. Mă recuperez, dar este un proces extrem de lent și vor trece câteva luni până când vederea se va îmbunătăți”, le-a spus cântărețul celor 4,9 milioane de urmăritori ai săi de pe Instagram.

Artistul le-a mulțumit, de asemenea, medicilor și familiei sale, care l-au îngrijit în ultimele săptămâni.

„Ia-ți timpul necesar pentru recuperare, Elton”

La postarea sa a au răspuns mai multe celebrități, inclusiv designerul de modă Donatella Versace, prezentatorul radio Bob Harris și actorul Layton Williams.

„Ia-ți timpul necesar pentru recuperare, Elton. Vom fi aici așteptând să te întorci atunci când vei fi sănătos și pregătit”, i-a comentat Donatella Versace.

În aceeași perioadă, documentarul „Elton John: Never Too Late”, despre viața sa, va avea premiera europeană la Festivalul de Film BFI de la Londra.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase