Home » D:News » Doi bărbați au fost prinși încercând să vândă detergent contrafăcut

Doi bărbați au fost prinși încercând să vândă detergent contrafăcut

Doi bărbați au fost prinși încercând să vândă detergent contrafăcut
Foto: Shutterstock
Publicat: 23.08.2024

Doi bărbați, de 25 și 68 de ani, au fost prinși, miercuri (21 august), în parcarea unui complex comercial, în timp ce încercau să vândă peste o tonă și jumătate de detergent contrafăcut și peste 500 de kilograme de gaz refrigerant.

„Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat verificări în parcarea unui complex comercial, ocazie cu care au depistat în flagrant delict doi bărbați în vârstă de 25 și 68 de ani, care ar fi comercializat produse, susceptibile a fi contrafăcute, fiind identificate și indisponibilizate 1,5 tone de articole (detergenți), în valoare de aproximativ 60.000 de lei. De asemenea, polițiștii de la economic au identificat și indisponibilizat peste 500 de kg de gaz refrigerant”, anunță IPJ Ilfov.

În cauză, polițiștii ilfoveni de la economic au deschis un dosar de urmărire penală în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiuniilor de contrafacere și transport de substanțe sau preparate periculoase cu încălcarea prevederilor legale în vigoare, cercetările fiind efectuate sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Cornetu.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase