Când are loc dezbaterea dintre Donald Trump și Kamala Harris la ABC News?

11 08. 2024, 00:00
Sursa foto: Profimedia

Fostul preşedinte american Donald Trump spune că a fost de acord cu oferta ABC News de a dezbate cu vicepreşedinta Kamala Harris pe 10 septembrie.

Candidatul republican la alegerile prezidenţiale din SUA din luna noiembrie, Donald Trump, a anunţat, în timpul unei conferinţe de presă la clubul său Mar-a-Lago, că a acceptat o dezbatere cu rivala sa, Kamala Harris, scrie ABC News.

Donald Trump a declarat că are acorduri de la reţelele de televiziune pentru trei dezbateri împotriva Kamalei Harris, prezumtiva candidată democrată – pe Fox pe 4 septembrie, pe ABC pe 10 septembrie şi pe NBC pe 25 septembrie, notează The Guardian.

Kamala Harris a reacţionat şi l-a acuzat pe Trump că „se teme”

Trump a spus că detaliile privind audienţa şi locaţiile trebuie să fie convenite – la fel ca şi campania lui Harris.

„Sper că ea este de acord”, a spus el.

Trump a declarat anterior că a fost dispus să se confrunte cu preşedintele Joe Biden şi a fost de acord cu prima invitaţie lansată de ABC în luna mai.

Cu toate acestea, după ce Joe Biden s-a retras din cursa pentru Casa Albă luna trecută şi Kamala Harris a devenit candidatul democrat prezumtiv la alegerile prezidenţiale din noiembrie, Trump a sugerat anterior că nu va dezbate cu Harris la postul ABC.

La momentul respectiv, Kamala Harris a reacţionat şi l-a acuzat pe Trump că „se teme” şi încearcă să se retragă din dezbatere.