Home » D:News » Când are loc dezbaterea dintre Donald Trump și Kamala Harris la ABC News?

Când are loc dezbaterea dintre Donald Trump și Kamala Harris la ABC News?

Când are loc dezbaterea dintre Donald Trump și Kamala Harris la ABC News?
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 11.08.2024

Fostul preşedinte american Donald Trump spune că a fost de acord cu oferta ABC News de a dezbate cu vicepreşedinta Kamala Harris pe 10 septembrie.

Candidatul republican la alegerile prezidenţiale din SUA din luna noiembrie, Donald Trump, a anunţat, în timpul unei conferinţe de presă la clubul său Mar-a-Lago, că a acceptat o dezbatere cu rivala sa, Kamala Harris, scrie ABC News.

Donald Trump a declarat că are acorduri de la reţelele de televiziune pentru trei dezbateri împotriva Kamalei Harris, prezumtiva candidată democrată – pe Fox pe 4 septembrie, pe ABC pe 10 septembrie şi pe NBC pe 25 septembrie, notează The Guardian.

Kamala Harris a reacţionat şi l-a acuzat pe Trump că „se teme”

Trump a spus că detaliile privind audienţa şi locaţiile trebuie să fie convenite – la fel ca şi campania lui Harris.

„Sper că ea este de acord”, a spus el.

Trump a declarat anterior că a fost dispus să se confrunte cu preşedintele Joe Biden şi a fost de acord cu prima invitaţie lansată de ABC în luna mai.

Cu toate acestea, după ce Joe Biden s-a retras din cursa pentru Casa Albă luna trecută şi Kamala Harris a devenit candidatul democrat prezumtiv la alegerile prezidenţiale din noiembrie, Trump a sugerat anterior că nu va dezbate cu Harris la postul ABC.

La momentul respectiv, Kamala Harris a reacţionat şi l-a acuzat pe Trump că „se teme” şi încearcă să se retragă din dezbatere.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase