Home » D:News » MAICA CIPRIANA DE LA GHIGHIU, interviu întru PACE și CREDINȚĂ, EXCLUSIV la „Altceva cu Adrian Artene”

MAICA CIPRIANA DE LA GHIGHIU, interviu întru PACE și CREDINȚĂ, EXCLUSIV la „Altceva cu Adrian Artene”

MAICA CIPRIANA DE LA GHIGHIU, interviu întru PACE și CREDINȚĂ, EXCLUSIV la „Altceva cu Adrian Artene”
Publicat: 02.08.2024

Jurnalistul Adrian Artene propune și pentru această săptămână un episod care își va face ușor loc în inimile noastre și va rămâne, acolo, pe lista favoritelor spre ascultare pe YouTube.

Povestea
„Altceva cu Adrian Artene” care va avea premieră sâmbătă, 3 august, pe canalul oficial o are în prim plan pe Maica Cipriana de la Ghighiu, un om ALES care a ALES să ne împărtășească minuni pe care le-a trăit și pe care a avut privilegiul să le vadă întâmplându-se în lăcașul de cult care îi este casă de mulți ani.

Mănăstirea de la Ghighiu este un loc cu o încărcătură divină fabuloasă, este un spațiu în care minunile își au izvor, este un așezământ în care Dumnezeu a decis, prin Mila Lui, să reverse mai mult Har decât, poate, în alte locuri. Alături de Măicuța Ghid, Adrian Artene vorbește despre minunile săvârșite de Maica Domnului la Ghighiu, descoperă care este povestea icoanei ”Adormirea Maicii Domnului” și se apropie fizic, dar și spiritual de izvorul care vindecă de la epilepsie până la boli de piele.

Desigur, pentru că suntem în Postul Sfintei Marii, jurnalistul o invită pe Maica Cipriana de la Ghighiu să împărtășească urmăritorilor „Altceva cu Adrian Artene” care sunt Tainele Postului Sfintei Marii, cât de mare este puterea iubirii arătate celorlalți, dar și care sunt ritualurile de curățare pe care ar fi bine să le facem în timpul Postului Sfintei Marii.

ABONEAZĂ-TE la canalul de YouTube „Altceva cu Adrian Artene”, pornește notificările, pentru că în fiecare sâmbătă de la ora 19:00, ai ocazia să descoperi în PREMIERĂ, ALTCEVA, un podcast care-ți antrenează mintea și-ți hrănește sufletului.

Conținutul „Altceva cu Adrian Artene” poate fi urmărit și pe conturile de FacebookInstagramTik Tok, dar și pe grupul de WhatsApp.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase