Home » D:News » Jucătoarele de fotbal ale Australiei au ajuns la Paris fără bagaje și echipament medical

Jucătoarele de fotbal ale Australiei au ajuns la Paris fără bagaje și echipament medical

Jucătoarele de fotbal ale Australiei au ajuns la Paris fără bagaje și echipament medical
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 22.07.2024

Jucătoarele de fotbal ale Australiei au ajuns la Paris fără o parte din bagajele lor, inclusiv echipament medical cheie, care a fost blocat în Spania, a declarat șeful echipei Australiei, Anna Meares. Echipa va juca primul meci din grupă peste patru zile împotriva Germaniei, la Marsilia.

Conform oficialilor echipei, aceasta va trebui acum să înlocuiască pe plan local o parte din echipamentul reținut, înainte ca bagajele să fie expediate în Franța.

„Sunt încă în Spania și lucrăm cu Football Australia pentru a rezolva această problemă”, a declarat Meares la o conferință de presă, citată de Reuters.

„Ele sunt încă în măsură să se antreneze și să se pregătească”

„Ele sunt încă în măsură să se antreneze și să se pregătească și au echipamentul de antrenament și de joc cu ele. Dar există unele bagaje personale, unele articole medicale și alte echipamente care sunt încă în Spania „.

Ea a spus că oficialii echipei au înlocuit deja unele dintre echipamente, cum ar fi banda adezivă, foarfece și truse de resuscitare, în Marsilia.

„Aceste bagaje ar fi trebuit să fie pe mai multe zboruri”

„Aceste bagaje ar fi trebuit să fie pe mai multe zboruri, dar nu s-a întâmplat. Nu este ideal, dar sperăm ca astăzi să putem face progrese și să achiziționăm la Marsilia o parte din obiectele personale și echipamentele medicale necesare”, a spus ea.

Acesta nu este primul incident cu bagajele care afectează echipa Australiei înaintea Jocurilor Olimpice de la Paris, care încep la 26 iulie. La începutul lunii iulie, o navă container care transporta toate uniformele echipei Australiei s-a ciocnit de o altă navă în apropiere de Gibraltar.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase