Home » D:News » Un indian a rămas blocat într-un lift timp de aproape două zile

Un indian a rămas blocat într-un lift timp de aproape două zile

Un indian a rămas blocat într-un lift timp de aproape două zile
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 18.07.2024

Un bărbat din statul Kerala, din sudul Indiei, a rămas blocat într-un lift de spital timp de 42 de ore fără mâncare sau apă. El a declarat pentru BBC că a crezut că va muri. Familia și polițiștii l-au căutat, dar el a fost găsit de un operator de lift sosit la serviciu.

Ravindran Nair, în vârstă de 59 de ani, a intrat în lift pentru a se întâlni cu un medic sâmbătă după-amiază. Liftul s-a blocat, iar bărbatul a rămas în interior până luni dimineață. Rudele sale au crezut inițial că este la serviciu, dar ulterior au contactat poliția și astfel a început o operațiune de căutare.

Nair a povestit pentru BBC că a încercat să sune la numărul de urgență afișat în lift, dar nu a primit niciun răspuns. De asemenea, a încercat să-și sune soția, dar legătura nu s-a putut face.

S-a panicat și a țipat mult timp sperând să fie auzit

El a mai spus că s-a panicat și a țipat mult timp sperând să fie auzit. De asemenea, a fost nevoit să-și facă nevoile într-un colț al liftului. El a fost găsit luni dimineață de un operator al liftului. Deoarece era deshidratat și speriat a fost dus la spital.

Incidentul a fost prezentat pe larg de presa din India și a determinat guvernul statului să suspende trei tehnicieni și să lanseze o anchetă. Oficialii de la Colegiul Medical al Guvernului și ministrul sănătății de stat au prezentat scuze publice. Totodată, liftul a fost închis până la finalizarea anchetei și a verificărilor tehnice.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase