Home » D:News » Ce rezultate a avut o pastilă de slăbit de la Pfizer? Trebuie luată doar o dată pe zi

Ce rezultate a avut o pastilă de slăbit de la Pfizer? Trebuie luată doar o dată pe zi

Ce rezultate a avut o pastilă de slăbit de la Pfizer? Trebuie luată doar o dată pe zi
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 14.07.2024

Compania Pfizer a anunțat că va continua să dezvolte versiunea administrată o dată pe zi a pastilei sale de slăbit, danuglipron, după ce a văzut date „încurajatoare” într-un studiu în stadiu incipient. Compania intenționează să efectueze noi studii în a doua jumătate a anului.

Gigantul farmaceutic a întrerupt în decembrie testele privind versiunea de două ori pe zi a danuglipron, după ce pacienții au avut dificultăți în tolerarea medicamentului.

Pfizer a anunțat că va merge mai departe cu o versiune o dată pe zi a pastilei sale de slăbit, danuglipron, după ce a văzut date „încurajatoare” într-un studiu aflat în stadiu incipient.

Pfizer va face mai multe studii

Pfizer a declarat că intenționează să efectueze mai multe studii în stadiu incipient în a doua jumătate a anului pentru a identifica doza ideală de medicament. Rezultate vor fi cunoscute în primul trimestru al anului viitor, a declarat un purtător de cuvânt pentru CNBC.

Pfizer este unul dintre câțiva producători de medicamente care se întrec pentru a câștiga o parte din piață pentru o clasă foarte populară de medicamente pentru slăbire și diabet.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase