Home » D:News » Actorul Michael Douglas s-a declarat „dezamăgit” de Joe Biden

Actorul Michael Douglas s-a declarat „dezamăgit” de Joe Biden

Actorul Michael Douglas s-a declarat „dezamăgit” de Joe Biden
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 13.07.2024

Actorul Michael Douglas a declarat că ar fi „greu de imaginat” ca președintele Biden să își îndeplinească întregul mandat de președinte dacă va fi reales.

Michael Douglas, care a strâns anterior fonduri pentru președinte, s-a declarat dezamăgit de „incapacitatea” acestuia de a „contesta toate minciunile” lui Donald Trump în timpul primei dezbateri, potrivit BBC.

Douglas, admițând că ar fi o „decizie dureroasă”, a declarat, potrivit Daily Mail, că Biden „ar putea” să renunțe la candidatura democrată.

Biden nu poate câștiga „bătălia împotriva timpului”

Comentariile sale vin în urma unui editorial scris în New York Times de George Clooney, care este un important colector de fonduri pentru Partidul Democrat, care îi cere președintelui Biden să se retragă.

Clooney, în vârstă de 63 de ani, a scris că Biden nu poate câștiga „bătălia împotriva timpului” și i-a condamnat pe liderii Partidului Democrat pentru că au ignorat „toate semnalele de avertizare” privind declinul sănătății fizice și mentale a președintelui.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase