Home » D:News » Record de temperatură în „Orașul Păcatelor” din SUA! Câte grade au fost?

Record de temperatură în „Orașul Păcatelor” din SUA! Câte grade au fost?

Record de temperatură în „Orașul Păcatelor” din SUA! Câte grade au fost?
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 10.07.2024

Orașul Las Vegas din SUA a fost afectat de un val de căldură fără precedent. În orașul din Nevada s-au înregistrat 49 de grade Celsius ceea ce reprezintă un record.

În zona din Nevada afectată de caniculă trăiesc aproximativ 36 de milioane de oameni.

În Las Vegas, cunoscut și ca „Orașul Păcatelor, s-au înregistrat pentru prima dată 49 de grade Celsius, la o zi după ce temperatura a ajuns la 46 de grade Celsius.

Temperatură record în Las Vegas

Temperaturile sunt cu până la 20 de grade peste cele normale în această perioadă a anului în unele locuri, potrivit meteorologului Bryan Jackson de la National Weather Service (NWS), citat de Sky News.

Temperatura a ajuns la 53,3 grade Celsius sâmbătă și duminică (6 și 7 iulie a.c.) în Parcul Național Valea Morții din estul Californiei. Un motociclist a murit din cauza expunerii la căldură.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase