Home » D:News » Psihoterapeuta și realizatoarea TV MAGDA AXINTE, despre cum putem deveni co-creatorii vieții noastre | EXCLUSIV „ALTCEVA CU ADRIAN ARTENE”

Psihoterapeuta și realizatoarea TV MAGDA AXINTE, despre cum putem deveni co-creatorii vieții noastre | EXCLUSIV „ALTCEVA CU ADRIAN ARTENE”

Psihoterapeuta și realizatoarea TV MAGDA AXINTE, despre cum putem deveni co-creatorii vieții noastre | EXCLUSIV „ALTCEVA CU ADRIAN ARTENE”
Publicat: 28.06.2024

Magda Axinte este unul dintre cei mai respectați psihoterapeuți din România, iar „talentul ei” special este acela de a înțelege, în profunzime și cu exactitate, tot ceea ce ține de emoție.

Invitată în cel mai recent episod de podcast „Altceva cu Adrian Artene”, episod care va avea premiera sâmbătă, 29 iunie, pe canalul oficial de YouTube, specialistul ne va conduce într-o ședință extinsă de psihoterapie în urma căreia ne vom răspunde la multe dintre întrebările noastre existențiale: ce este fericirea, cum să obțin starea optimă de sănătate, cum pot să trăiesc viața pe care mi-o doresc, cum pot să obțin ceea ce visez.

Psihoterapia nu este doar o profesie, povestește Magda Axinte, este o vocație pe care o percepi cum prinde rădăcini și se dezvoltă, iar experiența de viață este cea care întregește și dă sens experienței profesionale.

„Povestea mea de viața îmbină frumos cele două aspecte, într-o congruență care m-a condus inevitabil spre terapia sufletului uman. ”, continuă psihoterapeutul.

Psihoterapeutul ne reamintește, de asemenea, că bolile au sursă emoțională și că realitatea noastră se află în mâinile noastre, trebuie doar să învățăm să o construim.

Urmărește sâmbătă, 29 iunie, începând cu ora 19:00, un episod care îți va oferi simplu și pe înțelesul tău uneltele pe care să le folosești în drumul tău către viața pe care, cu adevărat, ți-o dorești.

ABONEAZĂ-TE la canalul de Youtube „Altceva cu Adrian Artene”, pornește notificările, pentru că în fiecare sâmbătă de la ora 19:00, ai ocazia să descoperi în PREMIERĂ, ALTCEVA, un podcast care-ți antrenează mintea și-ți hrănește sufletului.

Conținutul „Altceva cu Adrian Artene” poate fi urmărit și pe conturile de FacebookInstagramTik Tok, dar și pe grupul de WhatsApp.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase