Home » D:News » Un bărbat care s-a rătăcit într-o pădure din statul american din California a slăbit 13 kg în 10 zile

Un bărbat care s-a rătăcit într-o pădure din statul american din California a slăbit 13 kg în 10 zile

Un bărbat care s-a rătăcit într-o pădure din statul american din California a slăbit 13 kg în 10 zile
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 25.06.2024

Un drumeț care s-a rătăcit într-o pădure din California, SUA a slăbit 13 kg în 10 zile. El a supraviețuit cu apă din pâraie și cu fructe de pădure. El a fost operat deoarece avea mai multe răni.

Lukas McClish, în vârstă de 34 de ani, a supraviețuit timp de 10 zile cu apă din pâraie și fructe de pădure după ce s-a pierdut în timpul unei plimbări prin Big Basin Redwood State Park, potrivit Sky News. El a fost dat dispărut după ce nu s-a prezentat la o cină de Ziua Tatălui, potrivit Biroului Șerifului din Santa Cruz.

El a fost găsit după ce mai mai mulți oameni au auzit țipete. Imediat, în zonă au fost trimise drone pentru a descoperi sursa zgomotului.

Inițial, el a plecat la o plimbare care trebuia să țina aproximativ trei ore. Bărbatul s-a pierdut deoarece semnele de pe traseu s-au șters din cauza incendiilor de vegetație.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase