Home » D:News » Un copil de 4 ani a dispărut dintr-un camping și a fost găsit după 22 de ore singur în sălbăticie

Un copil de 4 ani a dispărut dintr-un camping și a fost găsit după 22 de ore singur în sălbăticie

Un copil de 4 ani a dispărut dintr-un camping și a fost găsit după 22 de ore singur în sălbăticie
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 25.06.2024

Un băiat din statul american California, în vârstă de 4 ani, care a dispărut din camping, a fost găsit în siguranță după 22 de ore petrecute singur în sălbăticie. „Era înfometat și epuizat, dar în rest era sănătos”, a transmis biroul șerifului pe Facebook.

Un băiețel californian în vârstă de 4 ani care s-a rătăcit la un camping din Pădurea Națională Sierra a fost găsit în siguranță după ce a petrecut 22 de ore singur în sălbăticie, au anunțat autoritățile, citate de NBC News.

O echipă de căutare și salvare formată din aproximativ 50 de polițiști și voluntari a pornit în căutare joi, în jurul orei 11 a.m., după ce copilul, pe nume Christian Ramirez, a fost dat dispărut de la locul de campare înconjurat de o pădure deasă, la nord de Fresno.

Băiatul pur și simplu s-a rătăcit, au transmis autoritățile

Băiatul, din Torrance, în apropiere de Los Angeles, a fost văzut ultima dată purtând pantaloni scurți și un tricou, a declarat biroul șerifului din comitatul Fresno.

Vineri, în jurul orei 8 a.m., băiatul a fost găsit în stare bună „cuibărit sub un copac” lângă un lac aflat la aproximativ 4 km de campingul Rancheria, unde se afla familia sa.

„Era înfometat și epuizat, dar în rest era sănătos. I-am adus un sandviș și apoi l-am dus să se reunească cu mama și tata”, a transmis ulterior biroul șerifului pe Facebook. Oficialii spun că băiatul pur și simplu s-a rătăcit și și-a pierdut simțul orientării.

Biroul șerifului a mulțumit publicului care s-a oferit voluntar să se alăture căutărilor, „a stat cu ochii în patru, a răspândit vestea pe social media și a trimis rugăciuni”.

„Toate acestea au contribuit, fără îndoială, la aducerea lui acasă în siguranță”, au declarat reprezentanții șerifului.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase