Home » D:News » O femeie a încercat să-și dea iubitul în judecată pentru că nu a dus-o la aeroport

O femeie a încercat să-și dea iubitul în judecată pentru că nu a dus-o la aeroport

O femeie a încercat să-și dea iubitul în judecată pentru că nu a dus-o la aeroport
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 23.06.2024

O femeie din Noua Zeelandă a încercat să-și dea partenerul în judecată pentru că nu a dus-o la aeroport. Totuși, judecătorul i-a respins solicitarea.

Un tribunal din Noua Zeelandă a respins cererea neobișnuită a unei femei, potrivit BBC. Ea a încercat să-și dea partenerul în judecată pentru că nu a dus-o la aeroport și astfel a ratat participarea la un concert.

Ea și-a acuzat iubitul că ar fi încălcat un „contract verbal” în care acesta a fost de acord să o ducă la aeroport, să stea în casa ei și să aibă grijă de câinii ei.

Cei doi aveau o relație de șase ani și jumătate

Deoarece bărbatul nu și-a respectat angajamentul, femeia a fost nevoită să plătească sume suplimentare pentru un nou bilet de avion și pentru cazarea câinilor într-un adăpost.

Cei doi aveau o relație de șase ani și jumătate în momentul disputei. Judecătorul a respins cazul argumentând că o promisiune între prieteni nu reprezintă un contract cu efecte juridice. Procesul s-a desfășurat în primăvară, dar decizia a fost anunțată joi.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase