Home » D:News » Schimbare majoră pe X, fostul Twitter, anunțată de Elon Musk

Schimbare majoră pe X, fostul Twitter, anunțată de Elon Musk

Schimbare majoră pe X, fostul Twitter, anunțată de Elon Musk
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 14.06.2024

Rețeaua de socializare online X (fost Twitter) ascunde acum ce postări sunt apreciate de alți utilizatori, potrivit NBC News.

Vestea a fost oficializată într-o postare a lui Elon Musk, în timp ce actualizarea site-ului era în curs de desfășurare.

„Schimbare importantă: Like-urile tale sunt acum private”, a spus Musk, citând o explicație transmisă de contul companiei.

„Schimbare importantă” pe X

Potrivit postării, utilizatorii vor putea în continuare să vadă ce postări au apreciat ei înșiși și cine a apreciat propriile postări, dar nu și cine a apreciat postările altcuiva.

Fila de pe profilurile majorității utilizatorilor care arăta ce postări au apreciat dispăruse.

The Verge a anticipat prima dată schimbarea, iar Musk a confirmat știrea prin redistribuirea unei capturi de ecran din articol.

„Like-urile publice stimulează un comportament greșit”

Haofei Wang, directorul de inginerie al X, a prezentat actualizarea într-o postare din 21 mai.

„Like-urile publice stimulează un comportament greșit”, a scris Wang. „De exemplu, mulți oameni se simt descurajați să dea like-uri la conținut care ar putea fi îndrăzneț, de teama represaliilor din partea trolilor sau pentru a-și proteja imaginea publică. În curând, veți putea da like fără să vă faceți griji cine ar putea vedea”.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase