Home » D:News » Laboratoarele de microbiologie din România ar putea beneficia de 22 de milioane de euro. Care sunt condițiile?

Laboratoarele de microbiologie din România ar putea beneficia de 22 de milioane de euro. Care sunt condițiile?

Laboratoarele de microbiologie din România ar putea beneficia de 22 de milioane de euro. Care sunt condițiile?
Foto: Shutterstock
Publicat: 12.06.2024

Unitățile medicale publice care au în structură sau în curs de înființare laboratoare de microbiologie pot beneficia de un proiect coordonat de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, în parteneriat cu Ministerul Sănătății, în valoare de 22 de milioane de euro.

Ministerul Sănătății a publicat metodologia de acordare a avizului de oportunitate în vederea implementării proiectelor de investiții în infrastructura laboratoarelor de microbiologie din cadrul unităților sanitare publice.

Proiectul are o valoare totală de 22 de milioane de euro și este coordonat de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene în parteneriat cu Ministerul Sănătății.

Beneficiari eligibili sunt unități sanitare publice care au în structură sau care au în curs de înființare laboratoare de microbiologie.

Cererea de finanțare, avizul de oportunitate obținut de la Ministerul Sănătății, împreună cu anexele obligatorii și cu documentele suport se vor depune exclusiv prin sistemul informatic MySMIS2021.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase